Publicitat
Esports · 25 de Febrer de 2013. 09:16h.

Guardiola va fer espiar Piqué

L'entrenador ordenava a Xavier Martorell investigar els jugadors, segons El Confidencial

Guardiola va fer espiar Piqué

Guardiola i Piqué

L'agència de detectius Método 3 es va dedicar a espiar jugadors del FC Barcelona per encàrrec del llavors director de Seguretat i actual director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, segons El Confidencial.

"L'interès per saber què feien les estrelles de la pilota en les seves estones lliures era l'entrenador, Pep Guardiola, que cuidava molt que els seus nois es concentressin en el futbol per tenir-los a ple rendiment. El més seguit va ser Gerard Piqué: oficialment, no es coneixia encara el seu romanç amb la cantant Shakira, però l'entrenador volia assegurar-se que el jugador complia estrictament amb les normes i no atenia més a les festes que a l'esport", afegeixen.

"Guardiola va arribar fins i tot a telefonar a casa d'alguns dels seus cracs per saber si, efectivament, es trobaven al domicili i no de festa en algun bar de copes, segons han confirmat al Confidencial fonts pròximes als jugadors. Però aquest control gairebé artesanal no era suficient, per això l'entrenador demanà informes sobre els joves".

"Estava obsessionat amb que els jugadors mantinguessin una vida privada ordenada i que no sortissin de festa perquè després no rendien a la gespa", assegura una persona que va treballar al club durant aquella etapa.

"I subratlla que tant el míster com Manel Estiarte, director de Relacions Externes del Barça, no dubtaven a demanar la col·laboració de detectius quan tenien sospites que algun jugador es podia excedir-se en les seves hores lliures", expliquen.

"El míster demanava els serveis dels detectius fins i tot en hores intempestives, pel fet que s'assabentava que qualsevol d'ells organitzava una sortida amb amics i demanava que es muntessin controls immediatament", asseguren.

"El seguiment a Piqué va assolir una especial intensitat després d'iniciar el seu romanç amb la cantant Shakira. Així, van saber que un dels seus locals preferits és un bar de copes que hi ha prop de les instal·lacions del Barça, al carrer del Regent Mendieta, que sortia bastant amb un grup d'amics i que algunes nits arribava a casa dels seus pares, a la localitat de Sant Just Desvern, passades les 2 de la matinada. Fins i tot detallaven les copes que es prenia".

"En un dels informes que van fer els detectius, s'assenyala que, després d'assistir a un concert d'Alejandro Sanz amb tres amics, el va parar la Guàrdia Urbana i va haver de sotmetre's a un control d'alcoholèmia, que va donar negatiu".

"Tants dies li van trepitjar els talons que en un moment determinat van ser descoberts. El representant de Piqué va arribar a denunciar davant el club que el jugador estava sent seguit per desconeguts. El mateix jugador es va comentar a Guardiola. Per defugir l'assumpte i que no es destapés l'espionatge, Martorell va tenir una gran idea: li va dir al representant del futbolista que, després de les indagacions que havia fet, els que el seguien eren de la premsa del cor i li va prometre que controlaria el tema i que s'ocuparia de la seva seguretat", conclouen.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#14 Sara, Barcelona, 26/02/2013 - 12:06

A en Guardiola, li hagués agradat saber que a ell o bé a la seva dona, la Cristina, l'haguéssin expiat?. Els mateixos del club, o bé les seves famílies?. En Guardiola hauria de donar alguna explicació, que no crec la doni.

#13 Pobre, Catalunya, 26/02/2013 - 09:32

Los separatas nos quieren vender la moto diciendo que somos la Holanda del sur o la Massachusetts de Europa, pero la verdad es que cada vez nos parecemos más a la RDA.

#12 oriol, barcelona, 25/02/2013 - 23:37

Doncs jo ho trobo bé. És escola valero ribera. Gracies pep. Ja n'hi ha prou de remoure el tema metode 3. No veieu que des de madrid només ens volen fer mal? Plantem cara amb força.

#11 Francesc, Manresa, 25/02/2013 - 16:58

És que potser el Real Madrid no controla als seus jugadors? Féu pena senyors d'e-noticies.

#11.1 pepe, andorra, 25/02/2013 - 17:39

es q la palabra espiar suena muy mal, aunque sea sinónimo de espiar en estos asuntos. Un entrenador de fútbol, encargado de obra o responsable de siniestros en una cia. de seguros tiene todo el derecho a saber si se cumplen los contratos acordados. No veo pq no se puede controlar, investigar, espiar

#10 Joan, Girona, 25/02/2013 - 16:29

Quina colla d ' aficionats eren els de Metodo 3. A una empresa on vaig treballar, sense llogar-los tothom sabia mes coses de tots de manera mes complerta Copes, visites a certes cases , paraules dites, crítiques a la direcció etc. etc. Algunes no es deien per vergonya però saber-se....