Publicitat
Esports · 5 de Març de 2012. 20:34h.

Guerra entre el Barça i la Federació Espanyola

El club no assistirà a la junta directiva que fixarà la seu de la final de Copa després de la queixa "oportunista i mediàtica" del president dels àrbitres

Guerra entre el Barça i la Federació Espanyola

Toni Freixa, durant la roda de premsa

El secretari i portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, Toni Freixa, ha anunciat que el club blaugrana no assistirà demà dimarts a la reunió amb la Federació Espanyola per fixar la seu i la data de la final de Copa "com a mostra del nostre desencís", després de les declaracions de president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Victoriano Sánchez Arminio, qui ha demanat una sanció a Gerard Piqué.

Freixa també ha reclamat "conèixer les regles del joc" i saber quan "escoltarem el president dels àrbitres denunciar un jugador nostre o no, quan escoltarem denunciar un jugador d'un altre equip i quan no, perquè al final no sabem quins criteris fan servir".

El directiu barcelonista ha assenyalat que les declaracions de Sánchez Arminio "suposen una actuació mediàtica i oportunista que mereixen greuges comparatius impropis d'una competició del nivell de la Lliga espanyola". "Els nostres jugadors sempre han tingut un comportament impecable i mereixen el mateix tracte, un tracte impecable", ha remarcat.

El portaveu del Barça ha revelat que Piqué, al final del partit, li va dir a l'àrbitre, Velasco Carballo, el que després va manifestar a la zona mixta del Camp Nou i "no ho va consignar a l'acta". Igualment, que "constatem que aquesta temporada no estem tenint sort [amb els àrbitres]. El president [Sandro Rosell] m'ha dit que les coses 'pinten pitjor'".

El Barça ha adreçat un escrit a la Federació Espanyola en el qual ha demanat a l'ens dirigit per Ángel María Villar que "formalment" quins són "els criteris pels quals el Comitè Tècnic d'Àrbitres denuncia fets davant el Comitè de Competició, perquè existeixen precedents pels quals no s'ha denunciat i sembla que aquest sí que es denunciarà".

També "volem conèixer quins criteris s'aplica per entrar d'ofici o per obrir expedient". "En definitiva, quines són les regles del joc", ha assenyalat. Tanmateix, han demanat a la Federació Espanyola que "la composició del Comitè de Competició no sigui unipersonal, sinó que sigui un òrgan col·legiat". En l'actualitat, el Comitè de Competició està integrat per un únic jurista, Alfredo Flórez.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#7 jajajjajaaaaaaa, Barcelona, 06/03/2012 - 14:28

Vaja pinta , aquesta es la imatge d ela junta directiva ? uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii quiina por no aniran a la reunió........a Madrid ploren, Sandro: caca

#5 Ernesto, Barcelona, 06/03/2012 - 09:41

Intolerable, això és un atac a Catalunya via Barça que els sobiranistes no podem permetre! Fins quan haurem de suportar que gent com el Sánchez Arminio és caguin en el poble català? Per què el Velasco Carballo expulsa el Piqué si no hi ha falta? Aquesta persecució als catalans és asfixiant.

#4 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 06/03/2012 - 09:33

ADEU ESPANYA ! !
VISCA LLIGA CATALANA //*//

#2 ccc, bcn, 05/03/2012 - 22:08

els jugadors del Barça cada cop corren menys

#1 Pere, Olot, 05/03/2012 - 21:24

Perque ploral? perque plorar?...... si això havia de pasar....
Una mica tard per queixar-se.
Es correcte l'aactuació de Pique?........... NO
Doncs...... Punto i Pelota