Publicitat
Esports · 25 de Març de 2015. 12:47h.

Guerra oberta a la directiva del Barça

Toni Freixa diu que els socis han de valorar si Bartomeu pot ser president “estant amenaçat d’anar a presó”

Guerra oberta a la directiva del Barça

Freixa, en una imatge d'arxiu

Toni Freixa, directiu del FC Barcelona, ha assegurat aquest dimecres que els socis han de “valorar” si Josep Maria Bartomeu pot seguir sent president del club “estant amenaçat d’anar a presó”.

Freixa, en una entrevista a RAC-1, ha estat preguntat sobre si un candidat a la presidència del Barça pot estar imputat. “Li correspon valorar-ho al president Bartomeu i als socis”, ha comentat abans de dir que “quan un candidat està acusat i amenaçat d'anar a judici i d'ingressar a presó, triaran si el candidat pot assumir la presidència amb el risc que això comporta. Els socis decidiran si amb aquesta condició es pot ser president o no. L'amenaça de la presó existeix”.

El directiu no ha descartat presentar-se a les properes eleccions: "No tinc decidit si ho faré o no ho faré”. El que sí ha dit és que “a qualsevol soci del Barça li agradaria ser president del Barça si m'està parlant d'il·lusions. Si forma part del terreny de les il·lusions, no descarto que, quan arribi el moment, m'ho pugui plantejar”.

D’altra banda, sobre les acusacions d’Enric Masip, el qual va insinuar que Freixa estava darrere d’Oriol Giralt, ha manifestat que "No estic darrere de Giralt i mai l’he finançat o subvencionat per tirar endavant la moció de censura”. “Masip llença la pedra i amaga la mà. Qui faci qualsevol afirmació el que ha de fer és venir aquí i acreditar-ho. Fer afirmacions sense acreditar-ho vol dir que té intenció de fer mal”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 roberto alcazar, tgn, 30/03/2015 - 18:36

Hosti, aquesta gent farans bons a Nuñez i al amic Gaspart

#4 Carlos Gomez, Bcn, 26/03/2015 - 08:04

Veieu com es mes que un club ???

#3 LLUC, MARXEM JA, 25/03/2015 - 19:17

Això qui ho diu ? La mà dreta de Sandro en matèria jurídica i fiscal ? Llavors dic ... jua jua jua

#2 Rupe, Perejil, 25/03/2015 - 18:34

Suerte que en Valencia no se lo plantean porque si los amenazados con ir a la cárcel no se pudiesen presentar, los del PP no completan ni una lista electoral ni por asombro.

#1 moianes, Moià, 25/03/2015 - 16:24

Pobret, si espera ser president del Barça, és que ja qualsevol ho pot ser-ho.