Publicitat
Esports · 2 de Desembre de 2009. 13:32h.

Guixà, la tercera alternativa al laportisme

El catedràtic de l'UPC ja va optar a la presidència del Barça al 2006

Jaume Guixà ha presentat la seva candidatura a la presidència del FC Barcelona en un acte celebrat a l'hotel Melià Barcelona. El catedràtic del departament d'organització d'empreses de la UPC ha assegurat que "em presento com una clara alternativa al laportisme". Guixà es va presentar a les eleccions de 2006, però no va aconseguir les signatures suficients per esdevenir candidat.

Guixà és el tercer candidat a les eleccions blaugrana, després que Sandro Rosell assegurés al juny de 2008 que es presentaria quan hi haguessin votacions, i d'Agustí Benedito, exmembre de la comissió social del club i que també ha comunicat oficialment la seva intenció de succeir Laporta.

El catedràtic universitari no ha volgut dir quines persones van a la seva llista, els quals anirà presentant conforme vagi fent públic el seu programa electoral. Guixà ha assegurat que "el FC Barcelona està suportat des de la part esportiva". Ha criticat la junta directiva de Joan Laporta, a la que ha acusat de manca de "transparència" i ha afegit que si guanya les eleccions confia en Josep Guardiola i el seu equip. "De Pep Guardiola en avall és sagrat. De Pep Guardiola en amunt no confio ni desitjo cap d'ells".

Jaume Guixà, durant la presentació de la seva candidatura
Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 BRONCO, l´hOSPITALET, 03/12/2009 - 15:11

A mi el model Laporta m´ha estat be, sino mireu els resultats que es el que compta. Guixa no mereix cap credibilitat, va dir que tenia las signaturas pero que no es presentaba, i no s´ho creu ni Ell. Que es quedi a casa i que no enredi

#5 xavier, sant cugat del vallès, 02/12/2009 - 23:58

Endavant, sort i encert
Sou l´unic que d moment aporteu aire nou.El módel Laporta, mai més

#4 Joanet, Reus, 02/12/2009 - 20:43

Un altre espabilat que no pot presentar l'aval bancari i que fa com Masfuroll, intentar que algú piqui i li afegeixi a la seva candidatura per la cara.Mostra que tens l'aval i et creurem.Fora els oportunistes !!!!!

#3 Ramon, Barcelona, 02/12/2009 - 16:30

Guixà no em mereix cap confiança. Li vaig sentir dir que el president del Barça no ha de fr política!

#2 MARC-SABATES.COM, Barcelona NACIO CATALANA //*//, 02/12/2009 - 16:27

Visca Joan Laporta i Estruch =UNIC PRESIDENT.
Visca Barça i Catalunya //*//
MARC-SABATES.COM
Socis d ' or del Barça de Catalunya .