Publicitat
Esports · 29 d'Octubre de 2009. 12:00h.

Guti a Pellegrini: "ves a prendre pel cul"

Discussió entre el jugador i l'entrenador del Real Madrid

Guti a Pellegrini: "ves a prendre pel cul"

Guti, en una imatge d'arxiu

El jugador del Real Madrid, José María Gutierrez, Guti, i l'entrenador Manuel Pellegrini, van tenir una discussió durant el descans del partit que els enfrontava a l'Alcorcón i que l'equip blanc va perdre per un humillante 4 a 0. Pel que sembla, a Pellegrini no li va agradar l'actitudrndel jugador durant el partit, l'hi va retreure, i això va encendrernal jugador. La conversa, publicada pel diari Marca, és larnsegüent:

Guti: "¡Som-hi, som-hi, cal posar-li més ous, hostias!"

Pellegrini: "Tu també pots fer més. Si no tens ganes de jugar digue-ho"

Guti: "Si el problema sóc jo, treu-me"

Pellegrini: "Doncs vesteix-te"

Guti: "Ves a prendre pel cul. Jo em piro" [mentre abandona el vestuari]

Pellegrini: "El club no es mereix això, pitjor no es pot fer. És increïble el que està passant. No podem seguir donant aquesta imatge"

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Saprissa, Sants, 30/10/2009 - 07:15

ostres tu,per 1er cop has dit algo amb cara i ulls Lleidatà,totalment d'acord amb tu,menys en q no te qualitat,si q en té pero no es gaire profesional

#5 Ramon, Sants-Barcelona, 29/10/2009 - 15:01

jojajijojajijajajajojiajajojajajojajoja... aquest any ens fotrem un fart de riure!!!! I en Fran te raó, retreure o riures de la condició sexual d'una persona, sigui cert o no, no importa, es patètic.

#4 pep, bdn, 29/10/2009 - 14:07

Es el que a ell li agrada!

#3 Fran, Llinars, 29/10/2009 - 13:53

Nomes 1 fatxeta d barrenita com en Ramon,pot ficar la "coletilla" de amanerat,com si la seva condicio sexual tingues a veure amb el succes.

#2 Ramon, Lleida, 29/10/2009 - 12:20

Auqest futbolista pijo i amanerat té un comportament propi d'un crio estúpid i malcriat. Jo no entenc com al Madrid no l'han fet fora, tampoc es tant bó.L'any passat amb el Juande, es va negar a sortir al camp perquè faltava cinc minuts pel final.