Publicitat
Esports · 18 de Maig de 2015. 11:22h.

"Han cantat 'campeones' com a bons espanyols"

El periodista Tomás Roncero celebra "l'espanyolisme" del Barça

El periodista Tomàs Roncero, durant 'El Chiringuito de Neox', ha volgut felicitar el Barça pel títol de lliga "i et diré per què". "Perquè ho han dit en castellà i això m'ha agradat. Han cridat 'campeones, campeones', amb un parell i que l'espanyolisme predomini al vestidor del Barça em demostra que hi ha futur encara en aquest club, m'agrada", ha reconegut.

El periodista ha argumentat que "si haguessin cantat 'campions' ja no m'hagués fet tanta gràcia, però 'campeones' com a bons espanyols això m'agrada i m'han demostrat que són dignes de guanyar la lliga espanyola. 'Oe, oe, campeones' en espanyol".

Per Roncero "aquest és el camí. Hi ha molt bona gent com 'Andresito' de Fuentealbilla, Xavi, Busquets, Bravo que és un xilè maco, i Vermaelen que està aprenent una altra vida. El que no es pot ser és xulo, perdre el respecte al Madrid cada vegada que teniu ocasió. Jo us felicito perquè heu estat més llestos que el Madrid, que es va adormir en els llorers quan us trèiem quatre punts. Que crideu 'campeones, campeones’ amb aquest castellà tan ben dit, m'agrada", ha sentenciat.

Roncero
Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#19 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 19/05/2015 - 16:39

Vostè té tota la raó del món. Jo d´això me´n queixo. Per tant, han guanyat els espanyolistes. Aquí ja ho he denunciat moltes vegades. Per això necessitem la independència, per tal que no perdem la llengua. Però ara com ara, han guanyat vostès. Sí. Res a dir.

#18 XAVI, Barcelona, 19/05/2015 - 14:06

Els catalans som aixi. Al minut 17 cridem independència al Camp Nou i després campeones. Aixó si, com ara el Roncero ha obert la boca doncs probablement es cantarà campions. Els catalanisme sempre surt per culpa de Madrid...

#17 Josep, Bcn, 18/05/2015 - 21:04

O Argentins, o xilens, o bolivians, o mexicans... no et fot...

#16 Bronco, BCN, 18/05/2015 - 20:45

Menudo garrulo estás hecho, Roncero.

#15 Claüc, Sabadell, 18/05/2015 - 16:39

Te tota la raó per dues coses:
A) La gent del Barça és acrítica i usa la llengua del Madrid.
B) "Com bons espanyols usen l'espanyol". Un atac de sinceritat. Amb això deixa clar que l'únic idioma espanyol es l'espanyol. El català sempre ha estat estranger, per a ells.