Publicitat
Esports · 15 de Gener de 2010. 10:09h.

Hereu diu que els Jocs "són una prioritat de ciutat"

"El món ha de descobrir que tenim muntanya", afirma l'alcalde de Barcelona

Hereu diu que els Jocs "són una prioritat de ciutat"

Hereu, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha considerat en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio que "els jocs ens poden ajudar a tirar endavant. La candidatura és totalment oportuna". L'alcalde ha al·legat que "no hi ha hagut institut o escola on no se m'hagi demanat" i que "el president del COE em va dir que ho veia bé".

"Jo només hi veig avantatges", ha afegit, a més d'indicar que "el món ha de descobrir que tenim muntanya". Sobre el fet de no haver-ho comunicat a l'oposició, Hereu ha afirmat que "hi ha un moment on un alcalde anuncia prioritats de ciutats i a partir d'això, després fas un consens". Tot i això, ha indicat que la crisi "és la prioritat actual".

Pel que fa amb la polèmica amb la candidatura Saragossa-Jaca, ha assenyalat que "l'Aragó són els nostres veïns estimats, però això que té a veure amb la competència?". "No hem de demanar permís a ningú", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 socaixi, bcn, 15/01/2010 - 18:25

Quin és el problema?
http://www.youtube.com/watch?v=jonzdNhepxU

#8 pelacanyes, bcn, 15/01/2010 - 16:10

Déu meu...

#7 Josep-Empordà, Palafrugell, 15/01/2010 - 15:20

Des de comarques no s'enten que els barcelonins puguin votar aquest mindundi poguent votar l'excelència que representa en Xavier Trias.

#6 Raimundo, Les cases d'Alcanar, 15/01/2010 - 14:02

Javier , eres ridículo, tu y tu Hereu del espaÑÑÑolísimo P$OE.

#5 Albert, Barcelona, 15/01/2010 - 13:34

Sr. alcalde, el que ha de fer és anar als barris, anar a Vallvidrera, solucionar els problemes de la immigració al Raval i al Poble sec, solventar la prostitució, netejar els carrers, control·lar el turisme, els carteristes i deixar-se de fer el burro