Publicitat
Esports · 17 de Març de 2009. 15:04h.

"Hereu no té cap projecte de futur per l’Estadi Olímpic"

CiU exigeix conèixer què passarà amb l'estadi quan l'Espanyol marxi

"Hereu no té cap projecte de futur per l’Estadi Olímpic"

Una imatge de l'Estadi Olímpic. (Foto: rcdespanyol.com)

Convergència i Unió (CiU), a través de la seva regidora Maite Fandos, ha demanat que es "concreti un pla de futur per a l'emblemàtic estadi de la ciutat per quan el RCD Espanyol abandoni les seves instal·lacions". Fandos ha recordat que ha preguntat en cinc oportunitats en els darrers set anys al govern de la ciutat el pla de futur de l'Estadi Olímpic i que "el delegat d’esports, però, no ha concretat avui tampoc quin serà el futur de l’emblemàtic estadi quan el RCE Espanyol, el seu usuari fix els darrers anys, deixi les seves instal·lacions per traslladar-se aquest proper estiu al seu nou estadi a Cornellà de Llobregat".

D'altra banda, Fandos ha indicat que "des de fa més d'un any i mig" una empresa està redactant un pla per al Lluís Companys. La regidora convergent ha exigit que "volem saber el cost d'aquest estudi, si ja s'ha cobrat i volem conèixer el resultat de la feina que ha fet. Volem que ens l'expliquin o potser no ho fan perquè realment no tenen cap pla de futur per a l'Estadi".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 joseluis, barcelona, 20/03/2009 - 21:23

Servicios ?, como el AREA VERDE DE APARCAMIENTO del infame HEREU ? Exigimos que los residentes no tengan que pagar por aparcar en sus barrios, gratuidad ya !, o una unica tasa de 24 euros !, se pierde dinero con los parquímetros y los agentes del parquíme

#9 pep, barcelona, 18/03/2009 - 21:43

l ajuntament es va equivocar cobrant tants diners a l espanyol per l alquiler del estadi, es normal que van marxar !, igual que l ajuntament s equivoca amb l area verda d aparcaments, cobrar injustament als veins per aparcar al seus barris. Fora Hereu !

#8 ferran, BCN, 18/03/2009 - 15:01

Ja sabem el que passarà, el mateig que l'altra cop, l'estadi quedarà en runes, llavors s'enrrecordaran de l'Espanyol, aquest grà al cul que ja dura 109 anys i que no té ganya d'acabar.Ara nou estadi i regenaració per créixer més.

#7 Joan, Sant Joan Despi, 17/03/2009 - 21:34

L'unic projecte que te aquet paio es omplir Barcelona de aparcaments (blaus o verds) com els voltans de L'hospital de Sant Pau...un extorsionador que ens roba als ciutatdans..

#6 Ramon, Barcelona, 17/03/2009 - 20:13

Un projecte de futur sí que el tenim: Esquerra té taxativament prohibides noves barrabassades i nous eructes de calçotada i ara dóna suport als Jocs de Madrid amb l'argument que podríem ser-ne subseu olímpica. Igual cau algun partidet.