Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2010. 19:35h.

Homenatge a Laporta

L'expresident fa la volta d'honor amb la Lliga

Homenatge a Laporta

Laporta, amb Guardiola, durant la volta d'honor amb la Lliga

L'expresident del FC Barcelona, Joan Laporta, ha estat el protagonista del lliurament de la copa de la Lliga que ha fet el president de la Federació Espanyola, Ángel María Villar, abans de l'inici del Trofeu Joan Gamper. Laporta ha assistit a l'acte a peu de gespa al costat de l'actual mandatari, Sandro Rosell. Un cop Carles Puyol ha aixecat el trofeu, el capità del Barça ha convidat a tots els seus companys i tècnics a fer-se la foto oficial. També a Laporta i Rosell han posat amb el trofeu i professionals del primer equip.

Laporta s'ha situat al costat de Puyol i Xavi. Després, Rosell ha convidat Laporta a donar la volta d'honor amb els jugadors, mentre ell deixava el camp. L'expresident ha fet tot el recorregut pel límit del Camp Nou, sense deixar la copa, mentre els futbolistes s'anaven turnant per agafar l'altra nansa. Laporta ha fet el darrer relleu amb l'entrenador, Josep Guardiola.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 MARC-SABATES.COM, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 28/08/2010 - 12:53

VISCA JOAN LAPORTA ! !
MOLTES GRACIES PRESIDENT

#19 media punta, bcn, 26/08/2010 - 22:47

Barça Lliga catalana ya, para hacer tortilla hay que romper los huevos. Esta es la cuestión, es pior que el 3%. Amigos indepes, Francesc tu que saltas a todas. Ningún indepe quiere lliga catalana? Nadie me contesta . Me volví loco No hy naide?. Socorro

#18 Roser, Barcelona, 26/08/2010 - 16:42

Esperad a la Asamblea para opinar. El exito deportivo no es de Laporta,sera un 20 % el resto se debe a Guardiola.Laporta no ha sido trigo limpio con el Club.Ojala la Asamblea no este amañada por la antigua junta como ha pasado muchas veces con el Madrid

#17 ONA, Calella, 26/08/2010 - 12:18

Al costat de les Torres Mafre, Barcelona, un cotxe empaita i atura el cotxe del sr. Laporta.
Una amenaça dels rusos, fes el que et demanem, aixi queda la cosa.
De les bones noticies, per interesos, no ens informeu, només de tonteries per manipular-nos.

#16 ONA, Calella, 26/08/2010 - 12:10

Està molt clar que en quan a títols ha sigut el millor president, però pel que fa a educació, modestia ha sigut el pitjor president que mai hem tingut, ni el Gaspar.
Aquest tiu a més d'amb la Karimova ha tingut problemes amb la màfia rusa.