Publicitat
Esports · 10 de Gener de 2011. 19:45h.

Homenatge a Oriol Tort

Del Bosque diu que "representa aquest personatge anònim però fonamental per als clubs"

El seleccionador espanyol de futbol, Vicente del Bosque, ha tingut un record per a Oriol Tort, el màxim exponent del futbol formatiu del FC Barcelona, durant la gala de la Pilota d'Or de la FIFA. Del Bosque ha dit que "Oriol Tort representa aquest personatge anònim però fonamental per als clubs. Hi ha molts Oriol Tort en els clubs espanyols".

Del Bosque ha destacat que "aquí estem asseguts tres jugadors (Iniesta, Xavi i Messi) i dos entrenadors (Guardiola i ell mateix), gent que hem crescut en camps de terra i, a banda de que un sigui del Madrid i els altres del Barcelona, és un dia de felicitat per a tots, perquè significa l'èxit del planter". Per la seva banda, Guardiola ha fet extensiu l'homenatge a Jaume Olivé.

Del Bosque i Guardiola, a la gala de la Pilota d'Or
Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramonet, El content i feliç, 11/01/2011 - 22:30

Finalment, un bon comentari del Ramon. El far$a mai ha estat un club de planter fins el 1986. I amb els diners, captà la millor pedrera. els èxits històrics dels 2 darrers anys sembla q siguin de sempre. Mala memoria i pitjor racionalitat de la gent. Mes dura sera la caiguda perq, ho saps, arribarà

#1 Ramon, Barcelona, 10/01/2011 - 23:16

Als anys 60 tothom era de casa i perdíem sempre. Paulatinament tothom va anar sent de fora i només guanyàvem mandangues. El canvi és amb Cruyff d'entrenador: primer va dur-nos els èxits, després el planter i finalment -ja amb Laporta de president- planter i èxits alhora. Som a l'any 22 d.J.C.