Publicitat
Esports · 16 d'Abril de 2022. 19:38h.

Iceta embolica la troca amb els Jocs d'Hivern

El ministre d'Esport creu que "han de portar el nom de Barcelona"

Iceta embolica la troca amb els Jocs d'Hivern

El ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, ha assegurat aquest dissabte -en una entrevista a Rac1- que "els Jocs d'Hivern han de portar el nom de Barcelona". "Barcelona ha de formar part segur. Deixem que sigui un nom acordat, però crec que Barcelona és una denominació guanyadora", ha manifestat.

Iceta ha valorat la proposta del president d'Aragó, Javier Lambán, de separar les seus de les proves masculines i femenines. "Seria la primera vegada que es fa. Jo no me la jugaria. Aniria molt amb compte que no fos un element que servís per criticar la candidatura o pogués perjudicar-la", ha dit.

El ministre també ha parlat sobre la consulta que vol realitzar la Generalitat en referència als Jocs Olímpics d'Hivern 2030; "jo no ho veig", ha dit. "Si un govern vol una cosa, s'hi ha de comprometre. Pels Jocs de Barcelona, no recordo que es consultés", ha afegit.

D'altra banda, Miquel Iceta, ha assegurat que no cal convocar la mesa de diàleg, ja que "no hi ha temes importants a debatre sobre els que ja tinguem acord. Si no, ja tindríem la taula convocada".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Vlac, Barcelona, 18/04/2022 - 11:23

Barcelona no tiene nieve!!!
Además, las mejores pistas del Pirineo, para unos juegos olímpicos, están en Aragón.
Es de provincianos querer asumir el protagonismo de unos juegos promocionados por España.
Sois más de pueblo que un tractor !!!

#12 Cau Tv3% , Queralbs, 18/04/2022 - 01:12

Juegos Olímpicos de la Barceloneta -Pirineos. Curling en la playa lo último .... con la garantía de las generalitats y la ANC.

#11 David, Folgueroles, 17/04/2022 - 15:09

¿Y este fulano es el ministro de deportes? Pues vaya un insulto para los deportistas. Es como si ponen a un tipo que pesa 180 kilogramos como ejemplo de lo que debe ser un diabético.

#10 Kropotkin, Bic, 17/04/2022 - 09:35

Gran saga la de los bachilleres del PSC: Montilla, Iceta,... Se salva Balmon porque no pudo con el bachillerato... Jua, jua, jua,...

#9 Fúlvia, Cabrera de Mar, 17/04/2022 - 07:41

Aquests jocs d'hivern no semblen res més que una nova versió d'el conte de la lletera.