Publicitat
Esports · 9 d'Octubre de 2009. 09:20h.

Incident de Laporta amb el president d'Extremadura

Li diu deu vegades "imbècil" per un article crític amb ell, segons El Mundo

Incident de Laporta amb el president d'Extremadura

Laporta, en una trobada de penyes

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va cridar "barcelonista de merda!" i deu vegades "imbècil! " al president de la Junta d'Extremadura Guillermo Fernández Vara, per un article periodístic al diari Marca en el qual el president extremeny, culer declarat, criticava el president del Barcelona, segons assegura El Mundo.

L'incident va tenir lloc el passat 14 d'agost, després que el president de la Junta publiqués una columna on li "pregava" a Laporta que "quan parli com a president del Barça, ho faci sabent que representa tots els barcelonistes". "Estàs sent un excepcional president, ens has fet viure moments inoblidables però, si us plau et demano, no ens facis mal". "Visca el Barça i Visca Catalunya. Visca Espanya, també si m'ho permets. O encara que no m'ho permetis", sentenciava.

El Mundo explica que "el divendres 14, Guillermo Fernández Vara va sortir del Consell de Govern, va pujar al cotxe oficial i el seu mòbil va sonar. Després de despenjar va escoltar la veu del cap de l'equip dels seus amors. 'Com estàs, Joan? ', va ser a tot estirar el que va encertar a dir perquè, sense arribar a acabar la frase, va rebre com a contestació insults.

"Laporta, totalment fora de si, li va dir per començar 'barcelonista de merda!'. I no content amb això el va insultar repetidament al crit d''imbècil! '. La conversa va degenerar en monòleg en el que Laporta amb prou feines va deixar obrir la boca al seu interlocutor. També li va dir "Visca Catalunya Terra Lliure! ".

"Oblida't de demanar res al Barça i no tornis a parlar-me en la teva vida. Que et quedi clar que continuaré sent president del Barça malgrat tu i de tots els que voleu enfonsar-me!", va afegir, per a finalment advertir-lo que "te n'assabentaràs". Segons El Mundo, l'episodi s'ha sabut perquè Laporta "s'ha vanagloriat davant dels seus íntims del 'repàs' que li va donar al cap de la Junta d'Extremadura".

Aquest no és el primer incident que protagonitza Joan Laporta. El president balugrana ja va tenir problemes a l'Aeroport, quan es va abaixar els pantalons molest amb el detector de metalls. També va agafar pel coll un exempleat del club que dinava amb la seva mare a la sortida d'un dinar de directives amb l'Almeria. Un altre episodi de Laporta va ser l'esbroncada que va etzibar-li al seu xofer enmig de la plaça Francesc Macià, entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#111 Ramona, Soses, 09/10/2009 - 20:19

Crec que primer el va insultar el President De Extremadura. Em sembla be, si ataquen es te que contestar. Ja esta be d'humiliarse tant, plantar cara als espanylistes anticatalans.

#110 cat, cat, 09/10/2009 - 19:26

Sr Laporta, un megaculé us diu que tot el que heu fet bé pel nostre Barça en el terreny esportiu, ho esteu fent malbé amb les vostres histèries i delits polítics. Acabeu el vostre mandat com a president, i després sereu lliures de dir el que volgueu

#109 joan, badalona, 09/10/2009 - 19:03

Si us plau que algun partit se'l quedi i el posi a les seves llistes per a ser diputat. No ens podem perdre una alhaja d'aquest tamany, ni els moments de deliri que s'intueixen. Quina perla. Si aquest ens ha de sakva anem fins. HE HE HE HE

#108 Alcampelló, Barcelona, 09/10/2009 - 18:58

Ya no hay duda,Laporta es el líder que, junto a Carretero, necesita la Catalunya Lliure Independent.Su personalidad fogosa y sincera acogotará a los imbéciles opositores y arrastrará a los patriotas, llevándolos al triunfo, como ha hecho con el Barça.

#107 Kropotkin, Vic, 09/10/2009 - 18:37

Que suerte va a tener el partido que se quede con una joya así. De todas formas este es el tipo de individuos a los que siempre se acaba aplicando el refrán: "Todo cerdo tiene su San Martin...!