Publicitat
Esports · 13 de Febrer de 2015. 14:19h.

Independentistes ‘pericos’ denuncien “amenaces” per portar l’estelada

Seguidors de l’Espanyol lamenten també “el provocador càntic de Viva España que es va escoltar des de sectors dels desplaçats a Bilbao”

Independentistes ‘pericos’ denuncien “amenaces” per portar l’estelada

Estelades periquites a Cornellà, en una imatge d'arxiu

El col·lectiu Blanc-i-Blau Roger de Llúria, en una carta publicada a e-notícies, ha denunciat les “amenaces” d’un seguidor de l’Espanyol a un altre que portava una bandera estelada lligada al coll, coincidint amb el partit de Copa del Rei jugant contra l’Athletic de Bilbao.

“Volem manifestar la  nostra condemna per les inacabables retencions per part de la mateixa Ertzainza que van patir els autocars que traslladaven un dels dos grups d’animació desplaçats a Bilbao (sembla que eren autobusos noliejats per la Curva). Pensem que el fet de buscar-hi membres de Brigadas Blanquiazules, entre els seus ocupants, no justifica les molèsties que van haver de patir-ne la resta”, expliquen.

En aquesta línia, volen “denunciar les amenaces que va patir un seguidor del nostre equip, per part d’un dels suposats i particulars apolítics que s’aixopluguen entre la nostra afició, aquest seguidor va haver de treure’s una bandera estelada que portava lligada al coll quan va ser abordat per l’individu que hem comentat i va comminar-lo a desar l’estelada si no volia més complicacions”.

“Així mateix, volem denunciar el provocador càntic de Viva España que es va escoltar des de determinats sectors dels desplaçats a Bilbao en una clara mostra de provocació verbal”, afegeixen.

També han volgut deixar clara la seva “condemna i denúncia de qualsevol tipus de violència, sigui quina sigui i vingui d’on vingui”. I lamenten “l’apedregament de què va ser objecte, ahir, l’autocar del nostre primer equip, quan aquest feia la seva arribada al nou estadi de San Mamés, davant de l’estranya passivitat de la policia basca”.

Publicitat
Publicitat

129 Comentaris

Publicitat
#49 brigadas1985, salamanca, 19/03/2015 - 13:54

Meteos la cabeza por el culo, toda una vida partiendonos la cara por el español y ahora nos vais a salir vosotros con vuestra basura culerda d separatas, volved al camp nou lamepollas

#48 BEJOTA, BCN, 25/02/2015 - 17:41

Joana Ortega, ofereix les dades definitives de la consulta independentista del 9Ngencat.cat
Hi va votar un 37%.
La Generalitat xifra la participació final en la consulta en el 37% del cens, i el suport a la independència en el 30% .

#48.1 Hoped, Barcelona, 26/02/2015 - 18:01

I te parece poco teniendo en cuenta la prohibición por parte del gobierno español, que no habia c enso y que era todo un ejercicio de voluntarismo?

#47 esteban , TERRASSA, 17/02/2015 - 20:04

esto es buen chiste jajaja pues os jodan vivos ojala que si estreñidos ok

#47.1 Hoped, Barcelona, 18/02/2015 - 14:28

Con tu vomitivo comentario Esteban demuestras tu poca categoria como persona y los motivos por los cuales eres del Espanyol. Esta gente del col·lectiu demuestran que no lo són por política ya que son del Espanyol a pesar del nombre. Y tu?

#46 Marc, barcelona, 17/02/2015 - 00:02

Doncs l?eSpanyol no ha desaparegut per qu`w quant el lara Fill us va deixar tirats Que amb diners que volen el mateix que aquesta penya vam possar diners, pactat amb les brigides blan i blaves

#45 Wil, El mundo, 16/02/2015 - 16:10

Bueno, pues que se lo diga a cualquier aficionado del Barça que quiera ir al Camp Nou con una bandera española, a ver si le insultan o se la hacen guardar... Por favor, la misma vara de medir para ambos lados, no vayais de victimas. Gracias!