Publicitat
Esports · 9 de Juny de 2010. 10:22h.

Ingla canvia de tàctica

El candidat evita atacar Rosell en el segon debat televisiu

Ingla canvia de tàctica

Ingla i Rosell, durant el debat de La 2. (Foto: TVE)

Si durant la campanya electoral Marc Ingla ha buscat el frec a frec amb Sandro Rosell i fins i tot ha repartit dossiers sobre la presumpta implicació d'una empresa seva en un cas de corrupció al Brasil, el debat al programa 59 segons de Televisió Espanyola ha significat un gir en el comportament de l'exvicepresident de màrqueting i media del FC Barcelona.

Ingla no ha fet cap referència a la investigació brasilera i durant els seus torns de paraula no ha atacat Rosell. Només un diàleg entre els dos: quan Ingla recordava al seu excompany de junta directiva que havia promès no augmentar les quotes de soci durant els tres primers anys i, potser això, significava augmentar-les després. Rosell li ha contestat que "potser les abaixo".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Albert, Barcelona, 11/06/2010 - 09:59

Aquests debats són totalment lamentables.....ahir novament ingla va quedar totalment desacreditat com a candidat i Benedit em va dornar una sensació pobrissima amb allò de "bueno....jo he estat 8 anys però no decidia res eh?? vamos hombre......

#12 Kropotkin, Vic, 10/06/2010 - 14:31

Por el bien de Ingla, espero que la cara no sea el espejo del alma...

#11 No voteu Sandro=enganyifa, BCN, 09/06/2010 - 20:35

Inexplicable. com el millor predient de la Ha del Barça pot haver escollit Ferrer com a el seu successor dins la Junta?
Però que no el coneixia? Si té més capacitat l'alumne més dolent de 1r d'ESO!!
Que lamentable, aquí sí que has fallat Jan!!

#10 Jordi M F, Barcelona, 09/06/2010 - 15:04

Sens dubte la millor opció és en Ferrer. Té l'aval de la junta actual que no oblidem a portat al Barça al nº 1 del rànquing mundial, digui el que digui el Grupo Godó, i que ha creat una base que pot donar fruits molts anys, i no només en fútbol.

#9 Krls, BCN, 09/06/2010 - 13:54

En Ferrer sembla que vagi malament de ventre, l'Ingla en plan "risitas" tota l'estona. A mi en Sandro no em dóna confiança, la veritat. El que veig més segur d'll mateix és l'Agustí.