Publicitat
Esports · 13 de Maig de 2010. 13:35h.

Ingla defensa Rosell

Critica que Laporta faci "acusacions gratuïtes" en el cas de la comissió per Ronaldinho

Marc Ingla ha criticat que Joan Laporta posi en dubte l'"honorabilitat de l'opositor (Rosell)" sense "papers" i ha demanat "fair play, joc net i no intoxicacions gratuïtes" durant la campanya electoral.

El precandidat a la presidència del Barça s'ha referit a l'episodi en el qual Laporta assegura que Rosell li va oferir una comissió del 10% a repartir-se entre els dos si venien Ronaldinho al Chelsea per 100 milions d'euros. Ingla ha dit que "demanaria específicament al president que no posi en dubte l'honorabilitat de l'opositor i si la posa en dubte ha de demostrar-ho amb fets i papers, i si no, que no ho faci. No és de justícia amb l'opositor".

L'exvicepresident de màrqueting i esportiu ha afegit que "no necessitem això al Barça, no ens calen acusacions gratuïtes. És veritat que el senyor Laporta va tornar de París i va explicar tot tipus de detalls, però si no té proves que no ho digui perquè no podem posar en dubte l'honorabilitat dels candidats, si no hi ha cap tipus de prova concluent i fefaent. Jo li demanaria fair play, joc net i no intoxicacions gratuïtes".

Ingla, durant l'esmorzar organitzat per 'Don Balón'
Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat