Publicitat
Esports · 12 de Juny de 2009. 15:12h.

Iniciativa porta el fitxatge de Cristiano Ronaldo al Congrés

Joan Herrera preguntarà pel "desemborsament històric" que ha fet Florentino Pérez

Iniciativa porta el fitxatge de Cristiano Ronaldo al Congrés

Herrera i Zapatero, al Congrés

El diputat i portaveu d'Iniciativa per Catalunya Verds al Congrés, Joan Herrera, plantejarà dilluns al Congrés pel "desemborsament econòmic més gran de la història del futbol" referint-se al fitxatge de Cristiano Ronaldo pel Reial Madrid. A més, preguntarà pels deutes dels clubs amb Hisenda tenint en compte aquesta operació i proposarà limitar les retribucions dels esportistes professionals.

Herrera preguntarà "quines mesures portarà a terme el Govern per garantir que els clubs futbolístics sufraguin els deutes pendents amb Hisenda abans de fer el desemborsament econòmic més gran de la història del futbol per un jugador", referint-se a Cristiano Ronaldo, el traspàs del qual es convertirà en el més car de la història després de desemborsar uns 94 milions d'euros.

En aquesta línia, el portaveu d'ICV preguntarà per "l'opinió del Govern" respecte a "les entitats financeres que han donat crèdit a aquesta operació tenint sobretot en compte que a dia d'avui el flux creditici encara no arriba a les famílies i a les pimes". Herrera també presentarà una pregunta dirigida al Govern per saber si l'executiu espanyol "pensa emprendre alguna reforma dirigida a limitar les retribucions dels esportistes professionals" i quins "criteris" seguiria si la resposta fos afirmativa.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 FARSA FUERA DE ESPAÑA, vigo, 14/06/2009 - 14:14

vete a cagar al monte JUANITO HERRERA, qué cojones te importarán a ti las inversiones de una empresa española,la más importante mediaticamente.
hala madrid.
viva ESPAÑA, EL CID Y FELIPE V.

#14 Bruno Vilas-boas, Palma Mallorca, 13/06/2009 - 10:21

Claro ahora quieren llevar al congreso el caso Cristiano porque se les chafa el negocio a los cules, pobrecitos. Podeis temblar que ya viene el tio lavara y os va a crujir a tos vivosss.

#13 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 13/06/2009 - 10:18

Trobo que Herrera té raó de qüestionar que entitats endeutades i deutores d'impostos facin despeses brutals i siguin finançades per caixes que, malgrtat haver rebut injeccions econòmiques de diner públic, no els presten a qui ho necessita.

#12 Alan, Barcelona, 12/06/2009 - 23:34

Lo q tienen q llevar al congreso son los millones de euros q gasta carod-perez que es dinero publico y no lo q gasta una empresa privada que me da igual si los regalan. lo que pasa es destilais envidia y tapías los chanchullos de carod-perez

#11 joan, vic, 12/06/2009 - 23:27

Espero que también lleven al congreso los 35M EUR por Alves, los 4000M pts. de la época por Rivaldo, los 2000M de la época por Ronaldo... seguimos? Putos demagogos. Más innecesario y desproporcionado es el gasto anual de su policía política innecesaria.