Publicitat
Esports · 7 de Juliol de 2021. 16:59h.

Insults als germans Márquez per donar suport Espanya

“Puto nyordo”, “xusma espanyola”, “xarnegot”, “venut”, "espanyolot de merda", “botifler”, “pallasso”, “rastrer”, “que us follin”

Insults als germans Márquez per donar suport Espanya

Els campions del món de motociclisme, Marc Márquez i Álex Márquez, han penjat unes fotografies a les seves xarxes socials per expressar el seu suport a la selecció espanyola de futbol, que ahir va ser eliminada de l’Eurocopa després de caure amb Itàlia a la tanda de penals.

"Avui em ve de gust anar a entrenar amb la samarreta de la selecció espanyola de futbol! A veure si se’m contagia la mateixa força que van demostrar ahir. Actitud, ganes i entrega”, ha escrit Marc Márquez. “Vinc amb tu”, ha afegit el seu germà Àlex, que també ha penjat la fotografia.Molts independentistes no han acceptat aquestes imatges i els hi han retret, alguns amb insults. “Puto nyordo”; “Cervera no és espanya, botifler”; “Així no t'engegi ni la moto”; “m’acabes de caure als peus!!!”; “la pela es la pela, oí?”; “fas pena”, “quina vergonya que feu, espanyolassos”.

“Quin fastiguet que fas, nano”; “Quina llàstima fas”; “només ets un altre venut”; “has trepitjat el sentiment de molta gent que t'estima”; “fàstic”; “pobre botifler”; “ves a la merda”; “no es pot ser més rastrer”; “com un bon xarnegot. A veure si t’estampes”.

“Pallasso”; “No ets dels nostres”; “a prendre pel cul”; “l’has cagat”, “nyordo”; “que us bombin”; “puta Espanya sempre”; “Puta Espanya i que us follin”; “xusma espanyola”; “Espanyolot de merda” o “patètics”.

Publicitat
Publicitat

75 Comentaris

Publicitat
#63 Pilar, Mollet, 09/07/2021 - 14:06

Enhorabuena a los hermanos Márquez por hacer que todos estos nyordos saquen espuma por la boca.

#62 JOTABE, bcn, 09/07/2021 - 12:20


El separatismo ha perdido el 30% (casi 1 de cada 3) de los votos que obtuvo en 2017: de 2.079.000 a 1.456.000, més de 623.000 catalans han dit adéu al prusés, la secesión ya no les ilusiona.
LOS MEJORES S SON BUENOS PATRIOTAS.

#61 Tirant, Bcn, 08/07/2021 - 21:54

Ni cas, benvolguts amics motoristes ... Es tracta de la gossada de sempre, els fanàtics inundats d'odi. Ni cas i a seguir guanyant competicions. En el fons us envegen. Endavant i enhorabona per la vostra empenta i valentia.

#60 Carlos Gomez, llegidor de vides de sants, 08/07/2021 - 17:47

Ja m´agradia a mi formar part del top ten d´aquesta prestigiosa i nombrosissima llista de botiflers, charnegos, xusma i españolazos de merda

I a mi, com el Shin Chan, tampoc m´agraden els calçots

#59 Pepón, Bcn, 08/07/2021 - 17:42

jajaja, ni mil niñas del exorcista serían capaces de echar tantos espumarajos como los que echa uno solo de nuestros amigos lazis cuando ven a un catalán mostrando su natural españolidad sin complejos.