Publicitat
Esports · 9 d'Octubre de 2009. 08:50h.

Joan Oliver queda en evidència

El director general del Barça va espiar els quatre vicepresidents amb propòsits electorals

Joan Oliver queda en evidència

Joan Oliver, en un acte de CiU

Els informes que el Barça va encarregar a l'agència de detectius Mètodo 3 sobre quatre dels cinc vicepresidents es limiten a qüestions empresarials i patrimonials dels investigats i, res té a veure amb la seguretat dels directius, segons informen La Vanguardia i El Periódico, que han tingut accés als esmentats informes. D'aquesta manera queda en entredit la versió donada pel director general del Barça, Joan Oliver, que va assegurar que se'ls espiava per a protegir-los. 

Oliver i Laporta van mantenir que s’havia de comprovar si a Joan Franquesa l’estaven vigilant o no, tal com aquest havia denunciat. Però segons els dossiers de Método 3, la presumpta denúncia de Franquesa ni es va investigar, ni es va denunciar. Per la vida personal de Jaume Ferrer, Joan Boix, Joan Franquesa i Rafael Yuste s’hi passa de puntetes, encara que sí que es fa referència al seu perfil com a directiu o a la seva falta de carisma.

D'aquesta manera, l'informe de Joan Boix, llicenciat en Medicina i director general d’Embutidos y Jamones Noel, apunta que "és un home poc carismàtic", però que "no té màcules morals". De Rafael Yuste es diu que "no té un perfil directiu" i es deixa de banda qualsevol referència a la seva seguretat.

Sobre Joan Franquesa, es recorda que està imputat juntament amb l’exalcalde de Sant Cugat, Joan Aymerich, i sis persones més vinculades al consistori, per les "presumptes irregularitats comeses al permetre la instal·lació al municipi de l’empresa farmacèutica Boehringer Ingelheim España SA (Biesa)"

De Jaume Ferrer s'assenyala que "té vinculacions polítiques i empresarials" amb la família de Jordi Pujol. Tot i això, l’agència destaca que "està processat per apropiació indeguda i delicte societari al considerar el seu exsogre, i propietari de l’empresa, que va realitzar competència deslleial al buidar de contingut, clients i know how (l’experiència) l’empresa en que treballava".

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 joan, badalona, 09/10/2009 - 18:58

ës com aquell que va a una botiga i li diu vinc a cobrar per protegir-te, dq qui? li diu el botiguer, de mi li contesta el primer. Ah i el president no sabia res, he he he he

#10 José Tomás, Bcn, 09/10/2009 - 16:30

Si le pusiesen un detective a Laporta la auditoria de seguridad costaría al menos 1 millon de Euros por las cosas que saldrian.

#9 Ramon, Girona, 09/10/2009 - 15:35

Aquest individu, quan el fotin fora del Barça, cobrarà una indeminització enorme. I uns pocs dies despres escriurà articles a la premsa demanant una reforma laboral que faciliti l'acomiadament. Tot un pajaro!

#8 Manel, Barcelona, 09/10/2009 - 12:08

Fins quan haurem de soportar més mentides del Laporta i els seus correveydiles a sou? Laporta, marxa ja i et portes amb tu la lacra que et segueix. Estàs enfonsant la imatge del club. Menys mal que tenin a Guardiola que es el unic responsable dels exits.

#7 Kropotkin, Vic, 09/10/2009 - 11:49

Este tipo hace años que no deja de quedar en evidencia. Gracias a ello se lleva tan bien con el Laporta, que es del mismo tipo de individuos...