Publicitat
Esports · 25 de Febrer de 2009. 10:14h.

La bandera espanyola arriba a la grada 'culer'

Denuncien que es tracta "d'una escalada més en la tendència espanyolista dels Boixos"

La bandera espanyola arriba a la grada 'culer'

Fotografia de Valentí Enrich en el diari Sport

Una bandera espanyola, lligada a l'escut de Sant Jordi i a la bandera catalana, es va poder veure a la grada que ocupaven els afeccionats del Barça a Lió, on l'equip blaugrana va empatar a un gol contra l'Olympique en el partit d'anada dels vuitens de final de la Champions League. Aquesta bandera, amb el missatge "Fight Club Barcelona", va compartir espai amb d'altres de caràcter independentista, tal i com demostra la fotografia de Valentí Enrich publicada pel diari Sport.

En aquest sentit, un lector d'e-notícies ha denunciat que "això es una escalada més en la tendència desacomplexada de feixisme i espanyolisme que fa temps exhibeixen els Boixos Nois. No potser que tot allò que simbolitza el Barça s'embruti amb banderes espanyoles. No podem permetre que aquest 'grup' segueixi fent ostentació d'uns símbols que no representen el Barça. Si tens un amic dels Boixos Nois, ara és el moment de deixar-lo. Si vas a animar el Barça amb material dels Boixos, ara és el moment de no portar-ho més. Boicot al feixisme i a l'espanyolisme. Per un Barça 100% català!! Fora Boixos Nois! "

Publicitat
Publicitat

111 Comentaris

Publicitat
#111 Soldado Regular., Barcelona, 02/12/2014 - 16:40

Una pena mezclar política y fútbol .
¿Por que os empeñáis en echarnos de Barca y decir que no sois Españoles o fuera Españoles o en pitar al Himno a la bandera de España y criticarla?.
Yo y muchos de mis amigos de mi antigua peña barcelonista Españolista ya no lo somos.
Viva mi bandera VIVA ESPAÑA

#110 Álex - Barcelona, España., Barcelona, 06/09/2011 - 16:52

¿Pero como pueden decir eso? ¡más ensucia al Barsa el nacionalismo/independentismo que la Bandera Nacional!
Es más el Barsa representa a mi ciudad y a la Nación no a los catalanes.
¡Barcelona ciudad autonoma ya!

#109 xxx, barcelona, 04/07/2010 - 05:38

dejate de banderitas y pollas el uniko k no es del barça aki es usted.

#108 nico (pozoblanco), cordoba, 02/07/2010 - 02:31

españa es un estado formado x comunidads n x paises a ver si os keda claro separatistas k solo kreais odio visca l barça y viva españa

#107 Martin, Huelva, 18/05/2010 - 16:45

Pues a mi me encanta que el Barça lleve la bandera de España por todos los sitios donde juega, para eso es un equipo Español. haber si dejan ya de utilizar al equipo como imagen politica.