Publicitat
Esports · 18 de Novembre de 2009. 12:29h.

La Catalunya del Madrid

José Miguel Villaroya publica un llibre dirigit al "milió" de madridistes catalans

La Catalunya del Madrid

Imatge del llibre

El periodista i subdirector d'AS Tomás Guasch; l'exjugador Goyo Benito; Mario Cifuentes, president de la Penya Madridista Cibeles-Prat; Pedro Sánchez, president de la Penya Madridista La Quinta del Buitre), la presidenta de la Casa de Madrid, Mª Carmen Rodríguez i l'autor, el periodista José Miguel Villarroya formaran la taula en l'acte de presentació de "La Catalunya del Reial Madrid", que se celebrarà el pròxim 19 de novembre a la Casa de Madrid (Ausiàs Marc, 37) a partir de les 20:00. Aquest llibre és el primer volum de la col·lecció "Catalunya Heterodoxa", de l'Editorial Printcolor.

"La Catalunya del Reial Madrid és un cant a la llibertat i a la pluralitat. A la primera part del llibre l'autor ens ofereix els seus punts de vista com a membre d'una afició que sofreix cada dia tot tipus d'agressions morals per part dels enemics de la pluralitat esportiva. Els defensors de lema 'un país, una bandera i un club de futbol' no poden suportar que més d'un milió de catalans prefereixin el ' Hala Madrid! ' que el 'Tot el camp és un clam' ".

Villarroya denuncia "tots els abusos a què són sotmesos els seguidors merengues a Catalunya. En la segona part entrevista a destacades personalitats del madridisme a Catalunya i de la resta d'Espanya, per oferir les seves opinions sobre la situació dels seguidors que rauen en territori Comanche, al feu del Barça".

José Miguel Villarroya (Barcelona, 1966) és Doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i la Universitat Lliure de Berlín. Madridista confés, és soci del Reial Madrid des de 1986. Ha compaginat l'activitat docent amb el periodisme, col·laborant en Ona Zero-Ona Rambla i en Infoesports.com com a responsable de la informació del Reial Madrid. També ha publicat diversos reportatges i entrevistes a la revista Don balón. En l'actualitat és el responsable de la informació de les penyes madridistes a Catalunya en el diari AS i col·labora en altres mitjans escrits.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#35 Fghyhhjj, Barcelona, 10/04/2021 - 07:17

Cifuentes, no tienes otros pantalones q no sean los de horroroso color mostaza?? Jubilalos ya, hombre.

#34 Saprissa, Sants, 19/11/2009 - 18:13

a ver frikimerengue,en el Baix Llobregat hay 1 millon o medio millon de habitantes?vale,i todos son merengues?vale,en el resto de Catalunya cuantos calculas?si fuerais 1millon no habria esa discriminacion en los medios.Pq eres merengue si es de Madrid?

#33 Marc, Barcelona, 19/11/2009 - 11:37

aquest llibre sobre catalunya i el real madrid suposo que parlarà d'allò que ens diuen als catalans al bernabéu no? si home,allò del p..cataluña, o allò de es polaco el que no bote..o d'això aquest llibre no en vol parlar?la resistencia es la nostra

#32 Hala Madrid Hala Madrid, Cornellà, 19/11/2009 - 11:34

los Friky-Nacionalistas no soportan que les digan como es la verdadera Catalunya . Claro que somos mas de 1 millón de madridistas , solo teneis que daros una vuelta por el Baix llob. Dejaros de mirar el ombligo y ver la Cat REAL (Madrid) jajajaja

#31 Saprissa, Sants, 19/11/2009 - 09:30

ni de conya hi ha un milió de merengues a cat,i dir tb q Catalunya es la comunitat d\'Espanya q \"menys\" futboleros ni ha,per tant no cuadra.Es incompatible ser mrengue a cat.Pel de LLeida,q brutus sou per cert,Montilla NO ES PERICO