Publicitat
Esports · 7 de Gener de 2011. 17:33h.

La creu de Recoder

Núñez i Navarro guanya un altre plet a l'Ajuntament de Sant Cugat

La creu de Recoder

Recoder, amb Irene Rigau, el dia de la presa de possessió de Mas

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha donat la raó a l'empresa Núñez i Navarro en el plet que manté amb l'Ajuntament de Sant Cugat per la reparcel·lació de can Marcet. La sentència del TSJC no admet cap altre recurs més, per la qual cosa passa a ser ferma

La sentència del TSJC estima el recurs de la immobiliària contra la sentència dictada el març de 2009 i que donava la raó al consistori on l'alcalde en aquells moments era Lluís Recoder, actual conseller d'Obres Públiques. La sala del Contenciós-Administratiu indica també que estima "el recurs contra l'acord adoptat l'11 de desembre de 2006 per la junta de govern de l'Ajuntament de Sant Cugat, que aprova definitivament el projecte de reparcel·lació del sector de can Marcet, que s'anul·la".

Núñez i Navarro ha indicat que "amb aquest cas es posa novament de manifest l'arbitrarietat en l'ús de la legislació urbanística que fa l'Ajuntament de Sant Cugat, i en front d'aquesta política arbitrària sovint s'escolta a l'alcalde de la ciutat que protegeix terrenys urbanitzables en defensa de l'interès general, quan al mateix temps desprotegeix terrenys no urbanitzables i protegits especialment per la legislació urbanística".

Pel que fa al cas de Torre Negra, el TSJC va anul·lar la Modificació del Pla General Metropolità (MPGM) "per no ser ajustada a dret" fa dos anys. Dues sentències anteriors del mateix TSJC, al voltant d'acords de l'ajuntament de Sant Cugat, també declarava nul·les les resolucions de l'Ajuntament dirigit per Recoder.

Al 2003, l'ajuntament de Sant Cugat va declarar els terrenys motiu del litigi com sòl no urbanitzables. Però ja al setembre de 2002 una sentència del TSJC estimava el recurs Contenciós-Administratiu interposat per Núñez i Navarro i anul·lava l'acte impugnat. Recoder, per aconseguir la protecció de Torre Negra com a part del Parc Natural de Collserola, va explicar que aquesta declaració la podria fer el Govern per decret o bé per acord del Parlament.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Carlitus, Arbucies, 08/01/2011 - 14:01

Ja tenim el primer conseller prevaricador?

#2 Oriol, Sant Cugat, 08/01/2011 - 11:31

Home normal el que no pot fer un ajuntament es tenir un terreny com a urbanitzable i després dir que no ho és sense fer els canvis legislatius corresponents.

#1 Miquel, Barcelona, 08/01/2011 - 09:54

Com sempre, e-noticies no fa periodisme i es limita a 'copiar i enganxar' un comunicat de premsa d'una de les dues parts en confliecte. On és el dret de rèplica? Rius, hauries de saber que aquesta decisió judicial ja era esperada a Sant Cugat. Ja es van corregir els problemes de la modificació