Publicitat
Esports · 27 de Setembre de 2010. 17:29h.

La crisi portarà els Mundials de natació a Barcelona

Dubai va renunciar per problemes financers

La crisi portarà els Mundials de natació a Barcelona

Hereu, a la pista d'atletisme, abans dels Europeus del passat estiu

Barcelona organitzarà els Mundials de natació de 2013. La Federació Internacional ho ha confirmat en la reunió que ha fet a l'Uruguai. La capital catalana ha superat ciutats com Eindhoven, Hamburg, Moscou, Sydney i Seül, després de la renúncia de Dubai per problemes econòmics. Serà la segona vegada que Barcelona acollirà aquestes competicions. La primera va ser al 2003, en un torneig on es van batre 14 rècords del món.

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, ha indicat que és "un gran repte que permetrà a la ciutat tornar a demostrar la seva gran i contrastada solvència organitzadora. Estic segur que els Mundials seran un altre èxit per a Barcelona i per a tots els barcelonins que viuen, practiquen i estimen l'esport".

Als Mundials de natació competeixen cinc modalitats, totes elles olímpiques: natació de velocitat, sincronitzada, salts, waterpolo i aigües obertes. Aquest passat estiu, Barcelona va organitzar els Europeus d'atletisme a l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 kitus, Barcino, 28/09/2010 - 12:50

Te molts somnis aquest home no? La Diagonal, el Paral.lel, la natació... A veure si desperta i comença a fer una ciutat de la que poguem sentir-nos orgullosos i no ens avergonyim si portem amics de fora a la Rambla, al Gòtic, etc.

#1 gemma, matadepera, 27/09/2010 - 22:21

anda que hay vamos sobraos, eh!