Publicitat
Esports · 24 d'Agost de 2012. 18:41h.

La CUP regala estelades per rebre la 'Vuelta'

La formació independentista denuncia els "actes d'exaltació espanyolista com aquest"

La CUP regala estelades per rebre la 'Vuelta'

Una imatge de la presentació de la iniciativa.

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida, conjuntament amb l'organització juvenil Arran, han repartit un miler d'estelades entre els veïns dels carrers per on està previst que passi aquest dissabte la vuitena etapa de la Vuelta a Espanya.

Els promotors de la iniciativa han informat mitjançant una octavilla a l'interior de les bústies dels motius de la seva protesta. "Cal explicar-los a tots plegats -en referència al conjunt de la caravana ciclista- que Lleida no és España i que els catalans no tan sols no som espanyols, sinó que aspirem a construir el nostre propi estat", han remarcat.

També han demanat que es pengin estelades als balcons i han anunciat "més accions durant el transcurs de l’etapa de cara a fer visible la catalanitat de la ciutat als espectadors de l’esdeveniment esportiu i manifestar el rebuig als actes d’exaltació espanyolista com aquest".

El portaveu Ferran Dalmau ha reblat que “és necessari que la ciutadania expressi el seu rebuig a la voràgine d’esdeveniments esportius de totes les federacions espanyoles que l’alcalde Ros programa a Lleida, així com les nombroses visites de membres de la monarquia espanyola, amb la intenció de substituir el sentiment d’adscripció nacional catalana per l’espanyola, que amaguen aquests esdeveniments tant usuals a la ciutat”.


Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#25 rafa, lleida, 25/08/2012 - 18:37

Bueno, son cuatro amiguetes locos por una foto. Estan en su derecho. Como estaba previsto fracaso total, La mayoria de ciudadanos de Lleida (como siempre) han pasado de estos. Han sido muchos los curiosos que han estado presentes, de acuerdo o no,pero al margen de numeritos.4 gritos y fora

#25.1 vivir en pais que odian , barcelona is not catalonia, 26/08/2012 - 00:37

que pena , lo peor es que las banderas cubanas las han pagado con mis impuestos , mientras los barceloneses nos cierran quirofanos y colegios , seguimos subvencionadon a los inadaptados de turno, gracias seguir en esta linea , que los barceloneses ya estamos hartos de tanto cubaneo

#24 scolanus, bcn, 25/08/2012 - 13:09

Tinc una curiositat,algu sap on es el poble de GARROVILLAS es per sapiguer .m agrade sapiguer on son els meus "AMICS " per si un dia els puc visitar. Es que soc molt educat i fer una volta per Madrit ,Gava,LLinars,etc es una ruta turistica bonica la" SPAGNA Y SUS RETONYOS, de franco a la IGNORANCIA"

#23 scolanus, bcn, 25/08/2012 - 12:49

ES DIVERTIT ,els becaires de la Voz de Barcelona tenen 5 ordinadors per el seu TREBALL DE CAMP cinc ILP diferentes convertits amb CINC NOMS diferents ,fixeu com els comentaris pro spagna son seguits .FELICITATS BABAUS. QUE NO COLA i ha gracies per llegir E-Noticies

#22 Fran, Llinars, 25/08/2012 - 10:18

No hi ha un duro però aquets fan estelades que regalen... mmm raro raro rao.

#22.1 Pere Prats, Sants, 25/08/2012 - 12:01

Calla!! que ja deia jo que trobava a faltar el tema de que estan subvencionats, i tal, un clàssic.

#21 Sergi, Gavà, 25/08/2012 - 09:42

Benvinguda la vuelta, benvingut l' sport a Catalunya!