Publicitat
Esports · 18 de Novembre de 2008. 19:34h.

La dona de l'alcalde de Sant Cugat, sòcia de Laporta

En una empresa que disposa d'uns terrenys a l'Hospitalet

La dona de l'alcalde de Sant Cugat, sòcia de Laporta

Laporta i l'alcalde Recoder, durant el pregó a Sant Cugat

Anna Maria Lloveras, esposa de l'alcalde de Sant Cugat de Vallès, és sòcia de Joan Laporta a l'empresa Hakerson Internacional S.L. En aquesta societat, que disposa d'uns terrenys agrícoles a l'Hospitalet que l'Ajuntament pretén requalificar per a usos terciaris i de serveis, també és soci l'extinent d'alcalde de l'ajuntament de Sant Cugat i actual directiu del Barça, Joan Franquesa.

Segons figura en el registre mercantil, Lloveras va anar a l'ampliació de capital de Hakerson durant la junta universal celebrada el dia 22 de desembre de 2004. En aquella junta, també hi van subscriure l'ampliació els altres socis, entre els quals hi figura el president del FC Barcelona, Francesc Xavier Laporta, Joaquín Segú Estruch, Joan Franquesa, Xavier Arbós i Francesc Palau. E-notícies ha contactat set vegades amb el departament de premsa de l'ajuntament de Sant Cugat, des del dilluns passat, sense haver rebut cap resposta oficial.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 espai progressista de Sant Cugat, Sant Cugat, 12/12/2009 - 08:23

Quan es barregen urbanisme i política fa de molt mal veure. A Hospitalet aquesta sosicetat s'ha d'otorgar l'etiqueta de suspitosa, i a Sant Cugat tenim altres operacions que ho són: Torrenegra, Can Busquets, Can Montmany, Can Mates (esperant sentència)

#18 Isa, Les Corts, 22/11/2008 - 12:38

Arnau, doncs llavors que fas llegint i escrivint a l´e-noticies? Què penós.

#17 Yolanda, Sant Cugat, 19/11/2008 - 21:24

Veurem alguna noticia de com està el judici per suborn al cap d' Hisenda per Nuñez, el seu fill i companyia? A motla gent l'interessa saber que ha passat amb aquest assumpte del que cap Diari en parla...O es que nomes interessa el que fa el Sr. Laporta

#16 kiku, BCN, 19/11/2008 - 16:38

No es veritat que les dades que es diuen estiguin al Registre Mercantil, si no, comproveu-ho com jo he fet. Per què de la inevstigació periódística? Difama ... que algo queda. I ,EN NUÑEZ ES EL QUE PAGA, SI, SI EL DE LA TORRE NEGRA!!!

#15 arnau, BCN, 19/11/2008 - 12:17

Ostres, nois, quina notícia! quin notición!
això és periodisme d'investigació?
quina pena feu!!!