Publicitat
Esports · 26 d'Octubre de 2010. 09:22h.

La dona de Rosell denuncia haver estat espiada

La junta de Laporta va 'punxar', presumptament, els ordinadors de tots els treballadors del club

La dona de Rosell denuncia haver estat espiada

Sandro Rosell

La junta directiva de Joan Laporta no només va espiar jugadors, sinó que també la dona de l'actual president, Sandro Rosell, va denunciar haver estat objecte de seguiment. Segons publica Interviú, "la idea era investigar l'estructura de Rosell i les seves empreses a veure si tenia algun tema fosc amb Hisenda".

La dona de Rosell va denunciar que "un matí portant els nens a l'escola que un cotxe la seguia, la dona va acabar trucant als Mossos d'Esquadra. L'home era un col.laborador d'una empresa de seguretat que havia obtingut un contracte amb la directiva de Laporta ".

La revista també explica que es van pagar més de 600.000 a l'empresa Intelligence Bureau per realitzar un 'computer Forensic': "punxar tots els ordinadors de la gent que treballava al club, tots els mails passaven a un altre ordinador incloent els de Frank Rijkaard i tot el seu quadre tècnic ".

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 què li passa, bcn, 28/10/2010 - 00:57

aquets paio què li passa exactament, està tot el sant dia a la premsa!!!!! té deliris de ser corista?

#33 Bernat, Barcelona Neta, 27/10/2010 - 13:07

L'establishment de Catalunya ja fa anys que ha posat en el punt de mira, en Joan Laporta. En Migueli, jutjat per la trama d'atemptar contra la vida d'aleshores president Joan Laporta, ara és assessor d'en Rosell, cobrant una nòmina de 6000 al mes. Al 2016 passaren comptes, si no abans.

#32 critic, bcn, 27/10/2010 - 00:45

Els finiquitos del tencament d'una empresa seva,deixant en la més absoluta miséria eixes famílies.Realment algú creu que en Sandro té autoritat MORAL per erigir-se justicier. NO SOM INGENUS

#31 critic, bcn, 27/10/2010 - 00:41

Per ser justos també s'ha de dir que en Sandro Rosell té comptes pendents amb la justicia al Brasil,la cosa es bastant greu. Què s'ha fet de la seva promesa electoral de vendre una seva empresa? L'altre dia cent i pico de families reclamaven devant del domicili particular del seu pare

#30 Montse, BCN, 26/10/2010 - 20:58

No crec que es Jutiji ni es condemni a ningu per ser pesim gestor, crec que es imposible de demostrar, ojala jaume tinguis rao, pero ens quedara el pàis vuit, tots els politics ultims de catlunya i del estat vei dels ultims anys son pesim gestors i mira on son.

Fa riure lque bones fes som