Publicitat
Esports · 11 de Juliol de 2008. 08:52h.

La fi del Kennedy català?

El fitxatge de Laporta ja no aixeca entusiasme en els partits

La fi del Kennedy català?

Laporta amb José Montilla

Fa uns mesos tothom especulava amb la possibilitat que Joan Laporta es dediqués a la política un cop acabat el seu mandat al FC Barcelona. El president, al que fins ara tothom anomenava 'el Kennedy català', no descartava fa uns mesos aquesta possibilitat. "Si tens idees, les vols portar a la pràctica i et veus amb capacitat per desenvolupar-les, per què no t'ha de dedicar a la política?", confessava Laporta en una entrevista a la Cadena Ser el passat mes de setembre.

La popularitat de Laporta, la seva facilitat pels discursos i els èxits aconseguits al Barça van convertir-lo en objecte de desig durant les darreres eleccions al Parlament de Catalunya. Els principals líders polítics es van afanyar en fer-se la foto i compartir taula amb el mandatari blaugrana.

Però aquelles fotos de Laporta amb Artur Mas i José Montilla han quedat ja en el record. Just abans del vot de censura cap dels pesos pesats dels principals partits polítics catalans -CiU, ERC, PSC i ICV- s'han volgut mullar a favor del president. No hi ha hagut mostres públiques de suport.

La redacció d'e-notícies s'ha posat en contacte amb els diferents partits i, segons les fonts consultades, si en aquests moments hi haguessin eleccions municipals o autonòmiques no hi hauria corredisses per fer-se la foto amb Laporta. La baixa popularitat actual del mandatari blaugrana, alguna de les seves darreres actuacions públiques (el discurs a l'Hospitalet o els insults a l'àrbitre a la llotja d'Old Trafford, entre d'altres) i la manera d'aferrar-se al càrrec contra la voluntat de molts socis i molts dels seus directius han fet que els partits polítics hagin deixat de rifar-se'l.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 Domènec, Lleida, 15/07/2008 - 12:02

La fí diu el t´tiol.Al qui li han fet una moció de censura sense presentar alternativa i per tant DESTRUCTIVA, i no l'han pogut guanyar.Vergonya als que fan defensa del recurs.Ha GUANYAT el Laporta i te tots els drets de seguir com a President.És únic.

#20 Marc Sabatés, Barcelona Catalunya //*//, 12/07/2008 - 09:00

Joan Laporta és un verdader Català, soc orgullos d ' ell.
marc-sabates;com

#19 Manel, barcelona, 12/07/2008 - 05:36

Que més voldrien!! En Laporta és de pedra picada, ja està immunitzat. N'hi ha pocs que " la cara al vent".

#18 JOHNNY THE DOOR, BCN, 12/07/2008 - 01:24

PRIMERO PIENSO EN MI,LUEGO EN MI Y FINALMENTE EN MI.BUENO Y TAMBIEN UN POQUITO EN MI.OS QUIERE GENGIS JAN

#17 Jordi Culer, Ripollet, 11/07/2008 - 13:22

el que juga amb foc, acaba cremant se. D aixo en sap un ou el cruyff i sembla mentida que no hagi avisat al seu amic. el pitjor es que tambe juga amb el sentiment culer. Barça SI, laporta NO. no necessitem matons ni xulos al front del Club.