Publicitat
Esports · 5 d'Octubre de 2012. 09:30h.

La força de Twitter

Condal plega per la reacció a la xarxa social: "aquest no és el 'twist' que ballàvem a la sala de ball"

La força de Twitter

Condal i Dani, durant la roda de premsa. (Foto: Esport3)

Els dos principals accionistes de l'Espanyol, Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal, van admetre que la reacció dels aficionats periquitos a Twitter va ser el motiu principal de la seva renúncia a la presidència del club. D'aquesta manera, és el primer cop que un president plega per la força de la xarxa social.

El màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre, va admetre que "la massa ha demanat un canvi, ha estat un clam per la moda dels twitters. Hem decidit donar un pas endavant, per donar el canvi. Deixem clar que ens retirem de qualsevol llista. Escoltarem propostes i recolzarem la mes seriosa, sempre i quan s'avinguin amb el tema econòmic. Serem uns accionistes més".

Per la seva banda, Ramon Condal es va referir també a la xarxa social i va assenyalar que "la reacció no l'esperava, aquest no és el 'twist' que ballaven a la sala, és un altre…".

Ramon Condal deixarà de ser president del RCD Espanyol el proper 19 de novembre, data de les eleccions. L'endemà d'anunciar la seva candidatura, Condal ha comparegut amb Dani Sánchez Llibre -són els dos accionistes majoritaris- per abandonar la cursa electoral.

Dani ha assenyalat que "els seguidors nostres han demanat un canvi. Ha estat un clam. La massa ha demanat el canvi". "Hem decidit donar el pas endavant per aquest canvi que la massa ens ha demanat", ha insistit.

"Ens retirem de qualsevol llista", ha reblat. L'expresident blanc-i-blau ha afegit que "no encapçalarem cap candidatura. El suport nostre serà per a la candidatura que ens mereixi més confiança".

Condal, per la seva banda, ha reconegut que "no esperava" la reacció contrària dels seguidors de l'Espanyol a la seva continuïtat al capdavant del club. "Davant de tot això t'ho has de replantejar. Pot afectar la família i els negocis fins i tot", ha remarcat.


Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat