Publicitat
Esports · 11 de Gener de 2017. 21:20h.

La Generalitat indigna l'Espanyol

Una campanya identifica Catalunya amb el Barça

La Generalitat indigna l'Espanyol

Els dos protagonistes del vídeo de promoció turística entre el Govern i el Barça

La campanya de promoció turística que ha signat el Govern amb el F.C. Barcelona ha indignat el R.C.D. Espanyol perquè identifica Catalunya amb el club blaugrana. “Vendre el món que s'ha de sentir Catalunya a través d'un únic equip és fer molt petita la nostra terra i l'esport català”, ha denunciat el conseller delegat del club blanc-i-blau, Ramon Robert a través de twitter.

El directiu de l'Espanyol ha titllat de “ridícul” l'espot realitzat entre l'Agència Catalana de Turisme (ACT) i el club blaugrana per projectar la imatge de Catalunya al món sota el lema “if you feel F.C. Barcelona, you fell Catalunya” (si tu sents el Barça, sents Catalunya). El vídeo mostra les vivències reals de dos joves mexicans -els germans Cabral- que visiten Catalunya i vinculen les seves experiències amb el fet de sentir els colors blaugranes.

L'Espanyol ja ha anunciat que traslladarà la seva indignació a la Generalitat i exigirà al Govern que no redueixi Catalunya al Barça. “Lògicament, el R.C.D. Espanyol farà arribar amb tota contundència aquesta posició a la Generalitat, que hauria d'estar orgullosa de tot l'esport català”, ha assegurat Robert a twitter.

Piulades de Ramon Robert

74 Comentaris

Publicitat
#30 Jordi Romaguera, l´Hospitalet de Llobregat, 14/01/2017 - 21:42

A mi m´indigna les banderes espanyoles al camp de l´Espanyol. Només quan hi jugava Lauridsen a la final de la Copa UEFA, que van perdre amb el Clemente a la banqueta,. només hi havien banderes de l´Espanyol i catalanes. A partir d´aquí els Presidents que varen venir mai no van saber aturar el grau

#29 Jordi Perpinyà, Perpinyà, 13/01/2017 - 09:31

“L'Espanyol, en l'ambient d'una Catalunya eriçada d'odis separatistes, va ser, en l'ambient esportiu, una afirmació d'esperit nacional, profundament hispànic.”

Fragment d'un llibre commemoratiu del Club Esportiu Espanyol (1941)

#28 Eduardo González Palomar, Manlleu, 13/01/2017 - 09:29

Al primer golpe de vista en Cataluña se aprecia que las ideologías excluyentes (entre otras el nacionalismo o su versión más ultra: el independentismo) no tienen como punto fuerte la deportividad.

#27 Tirant, Bcn, 12/01/2017 - 20:40

Cap novetat. Als anys vuitanta ja Pujol va fixar com a prioritat per al separatisme la manipulació de l'esport amb fins de propaganda política. La cosa no ha canviat des de llavors; al contrari, s'ha incrementat i la Generalitat ho controla tot a força de favors i subvencions.

#26 AIXAMPLANT LA BASE SOCIAL, Barcelona, 12/01/2017 - 15:38

Fent amics ¡¡¡

Esta clar que hi han catalans
de primera i de segona

I comtes que anem tant SOBRATS
anem fent CATALANS DE SEGONA