Publicitat
Esports · 10 d'Abril de 2020. 12:50h.

La Generalitat injectarà més de seixanta milions en l'esport

Per a revertir els efectes "ocasionats per la pandèmia"

La Generalitat injectarà més de seixanta milions en l'esport

El Govern de Catalunya injectarà 61,5 milions d'euros el 2020, en forma de subvencions, programes i línies de finançament per preservar l'activitat esportiva i la viabilitat de clubs, entitats i federacions, segons informa La Vanguardia.

A la reunió de la Taula sectorial de l'Activitat Física i l'Esport de Catalunya, el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, davant representants de 70 entitats, ha formalitzat el Pla Nacional per a la Reactivació de l'esport i l'activitat física després de la crisi pel coronavirus.

Es tracta d'un conjunt d'accions i mesures a realitzar per la Generalitat, diputacions i ajuntaments, i el teixit associatiu per "revertir els efectes esportius, econòmics, laborals i socials ocasionats per la pandèmia".

El paquet de mesures que preveu el Pla inclou la injecció, per part de Govern, a el conjunt de el teixit esportiu de Catalunya durant el 2020 d'un total de 61,5 milions d’euros.

Del total, 51,5 milions es vehicularan a través de programes i subvencions, i altres 10 milions a través de crèdit directe a entitats esportives entre el Consell Català de l'Esport i l'Institut Català de Finances. Aquests recursos estan destinats a esportistes, clubs, federacions, consells esportius, ajuntaments i promotors.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pep, Martorell, 10/04/2020 - 20:47

No us ho cregueu, no hi ha ni 1 € pels atletes ni per l'Esport, aquest 61 milions d'€ és tota la conxorxa que tenen muntada amb els amics del partit i càrrecs a dit es a dir els €€€ son nomes despeses de sous i dietes de Consells Esportius i càrrecs de Diputacions i Consell Català de l'Esport que tots tenen mateixes funcions i ningú fo

#8 luzbell, barcelona, 10/04/2020 - 18:41

Que se deje morir a las personas por darle dinero al deporte, titiriteros, televisiones, eso suena a asesinato selectivo.

#7 Neferu, Barcelona, 10/04/2020 - 18:14

Eso es. Así funciona el cerebro y la ética de esta gentuza. Cuando están las familias destrozadas, cuando la residencias están desatendidas económica y materialmente, cuando miles de ciudadanos se ha ido al paro, El gran Torra dedica, regala 61,5 millones al deporte. O sea, en sanidad dice que ha gastado 35millones y en el deporte 61,5.¡¡canallas

#6 Josep Maria, Mollerussa, 10/04/2020 - 16:36

De collons, i els que treballem com autonoms o els assalariats que cobrem una MILISSIMA del que cobren els esportistes, a nosaltres que nos folle un pez, oi ???

#5 atl.lota, pineda, 10/04/2020 - 15:53

Y no seria mejor ocuparte de las RESIDENCIAS DE ANCIANOS, que trabajaron toda su vida PARA MORIR EN RESIDENCIAS mal gestionadas y mal cuidadas por TI, QUIM Que esto si es de tu COMPETENCIA. oi guapo!!!!!!