Publicitat
Esports · 30 d'Abril de 2012. 12:28h.

La Lliga desmenteix la Cope

Afirma que "no s'han produït irregularitats en la competició"

La Lliga desmenteix la Cope

Captura del comunicat

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha comunicat que "no s'han produït irregularitats en la competició" i ha afegit que "no ha interposat a dia d'avui cap denúncia per irregularitats relacionades amb el desenvolupament de la competició en les lligues BBVA o Adelante aquesta temporada". D'aquesta manera, la LFP respon a les "informacions aparegudes en diferents mitjans de comunicació relatius a una hipotètica denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat".

En el segon punt del seu comunicat, recorda que "fa unes setmanes va mantenir una reunió amb el fiscal general de l'Estat, que s'enquadra dins l'interès de la LFP de tractar de prevenir qualsevol situació que es pogués produir fora del marc de legalitat, en nom a tenir una coordinació amb la fiscalia per a qualsevol actuació que cal realitzar, tant en l'àmbit de la prevenció com en el de la investigació ".

Finalment, la LFP reitera que està "decidida i fortament compromesa amb la lluita contra el frau en la competició, i utilitzarà tots els mecanismes al seu abast per evitar-la, més quan el Codi Penal ja fa una previsió respecte al delicte de frau esportiu" .

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat