Publicitat
Esports · 23 d'Octubre de 2012. 10:27h.

La màfia xinesa va intentar fer negocis amb el Barça

Pretenien que el club tingués relacions esportives amb el país asiàtic

La màfia xinesa va intentar fer negocis amb el Barça

Jugadors del Barça celebren un gol

La trama xinesa liderada per Wen-Hai Ye Wang intentar fer negocis amb el FC Barcelona i amb el mundial de motociclisme, segons pública El País a partir d'informes del Ministeri d'Interior. L'objectiu era que el club català tingués relacions esportives amb la Xina.

Les escoltes no revelen cap indici delictiu del Barcelona, però sí les gestions dels socis espanyols del mafiós xinès davant qui dirigeixen el club o tenen els drets sobre les curses de motos. L'acusació es basava en el resultat de sis mesos de punxades telefòniques autoritzats pel jutge als principals implicats de la trama.

Un dels socis espanyols d'Wen-Hai, en conversa telefònica, indica que "si tu portes el Barça, fem una recepció i fotos, i m'encarrego l'endemà de totes les revistes i diaris esportius... Això no és un partit amistós. Això és Shenyang, la ciutat de la Xina més important que hi ha. M'heu de generar notícies. Primer equip de Shenyang que vesteix com el Barça...".

"Acabo de rebre una trucada de Protocol del Barça, m'estaven trucant mentre parlava amb tu, i els he dit, què cony voleu ara, i m'han dit que al Sandro li mola anar a la Ciutat de Barcelona [a la Xina] a fer un partit, llavors que li preparem un e-mail dirigit al Sandro directament (...) Mira jo conec en J. [soci de Wei-Han], és una persona de negocis a la Xina, m'ha ofert l'oportunitat de treballar amb ell i a més és procatalà i ha fet una ciutat que es diu Barcelona [a la Xina]. L'has de veure. És la bomba. Per anar a Pequín de nou, anem a Shenyang".

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Gerard, Basilea, 23/10/2012 - 12:42

Pregunta: URDANGARIN i Nacho Vidal = culers???. Gràcies.

#5 Joan, Barcelona, 23/10/2012 - 11:50

Lo que faltaba. Que aparezca un chino con dólares y manche el prestigio del Barça. No me estraña que algún periquito esté detrás de esta jugada. Esperemos que el club no caiga en la filosofía del dinero fácil y del pelotazo.

#5.1 Gerard, Basilea, 23/10/2012 - 12:40

Millet, Núñez, Reyna, Prenafeta, Nacho Vidal són culers tots. Per no parlar de Sanchez Camacho, Rivera, Anglada, Jimmy Jump, Carmen de Mairena, Estopa, Manolo Escobar, el Yoyas, Gaspart, Lacalle, Fdez Déu, Dolors Nadal, etc etc etc. O Julio Alberto, Maradona, De Boer, Guardiola ... ja saps.

#4 Marc3, Barcelona, 23/10/2012 - 11:06

Per que quan es parla de delinquents xinesos sempre s'empra el mot "mafia"? Denota molta ignorancia i xenofobia. Aqui si que hi ha mafies, als ajuntaments, gene, administracio estatal, per exemple.

#3 Kropotkin, Vic, 23/10/2012 - 11:05

No me extraña...

#2 Urgell, Barcelona, 23/10/2012 - 11:00

Informe de l US State Department situant a una Catalunya independent com un narco-estat a l'alçada de Chechenia o Kosovo, les causes: que una mega-mafia controla tots els estaments (CIU-GodoTV3-Barça-"Societat Civil"..), la resta ho son parasits o vassalls. Suposo que els xinesos han vist negoci.