Publicitat
Esports · 17 d'Octubre de 2008. 13:45h.

"La majoria de catalans volem ser espanyols"

Gasol explica als EUA que "alguns volen ser independents, però som part d'Espanya"

El jugador dels Lakers, Pau Gasol, ha declarat, en una entrevista penjada al web del club californià, que "la cultura catalana és una qüestió històrica; la majoria de la població vol formar part d'Espanya, però alguns volen ser independents perquè tenim la nostra pròpia llengua i, per així dir-ho, perquè tenim la nostra petita cultura, però som part d'Espanya".

"És un tema molt sensible que ve de la Guerra Civil i dels problemes d'aquell temps, però la situació ha millorat. Jo em considero català, però també espanyol", ha afegit, a més d'afirmar que "cal conèixer bé la història del nostre país per a comprendre els problemes". "Si no es coneix el que va ocórrer és difícil que la gent comprengui en què ha derivat tot allò 30 anys després", ha sentenciat.

Gasol, amb Espanya
Publicitat
Publicitat

216 Comentaris

Publicitat
#216 Ciutadà, Barcelona, 23/10/2008 - 13:06

Jo visc en el barri de Sants a Barcelona, Catalunya, Espanya, Europa, del planeta Terra... Sóc ciutadà del món. Sincerament em preocupa mes arribar a fi de mes.

#215 Alexei, Barcelona, 23/10/2008 - 11:34

Algú que diu: "cal conèixer bé la història del nostre país per a comprendre els problemes" no pot dir: "és un tema molt sensible que ve de la Guerra Civil i dels problemes d'aquell temps".

#214 Carles Puyol, Catalonia is not Spain, 22/10/2008 - 14:40

Pau, s'ha t'ha passat l'arròs. No tens ni repunyetera idea ficat a l'star system de la NBA. Llegeix una mica d'història i sabras perque volem ser indepednents. Ah! i preguntat perque Españñña no vol deixar fer un referemdum. Visca Catalunya lliure!

#213 Xavier, BCN, 22/10/2008 - 12:00

Em trec el barret per les declaracions de Gasol. Coincideixo plenament amb ell. Els catalans de Ciutadans es així com pensem. Espero que ara l'establishment nacionalisat no el persegueixi i li deixi en "pau".

#212 ramon.cat, Barcelona, 21/10/2008 - 12:46

Paco de Madrid, com quedem? Ets o no espanyol? no te ni criteri ni coherència el que escrius. Potser ets més nacionalista que amb qui discuteixes. En definitiva deixes clar que s?és o no espanyol per sentiments no pas pel DNI.