Publicitat
Esports · 13 de Novembre de 2008. 17:01h.

La mala memòria d'un vicepresident del Barça

Godall va dir que l'actual junta no va crear nous abonats quan no és així

La mala memòria d'un vicepresident del Barça

Alfons Godall, durant la roda de premsa

El passat dimarts dia 11, el vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona, Alfons Godall, va dir que la junta directiva que presideix Joan Laporta no ha incentivat la creació de nous abonats perquè quan van arribar al club "hi havia més abonats que espai físic disponible". Però a les temporades 2004-05 i 2005-06 la junta directiva a la qual pertany Godall va inser-hi a la guia del soci informació detallada per aconseguir un abonament al Camp Nou. "Un ventall d'abonaments a l'estadi per adaptar-se millor a la disponibilitat i a les necessitats específiques dels socis", es podia llegir a la informació destinada als socis no abonats de la temporada 2004-05. En aquesta publicitat, s'informava als socis dels preus dels abonaments complets, així com de les altres modalitats vigents, com abonaments de cap de setmana, de 10 i 3 partits i de la lligueta de la Champions.

Un any més tard, a la campanya 2005-06, la junta directiva seguia buscant nous abonats al Camp Nou en les modalitats abonament Lliga, lligueta Champions, abonament 3 partits i abonament complet. D'aquest últim es deia que era "per assistir a tots els partits del Camp Nou: Lliga, Lliga de Campions i Copa del Rei". A sota, el soci podia comparar els preus de tots els abonaments, els complets i els d'altres modalitats.

Però la web del Barça destaca que, en les seves declaracions de dimarts passat, Godall va dir que "ha explicat que el nombre actual d’abonats del Camp Nou és aproximadament de 86.200. També ha indicat que el 2003 hi havia més abonats que espai físic disponible. Per aquest motiu, la política de la Junta Directiva en els últims cinc anys ha estat de no crear-ne de nous, atenent a una normativa de seguretat de la UEFA. El vicepresident ha estimat la llista d’espera per obtenir un abonament en uns 10.000 socis".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Oscar, Barcelona, 17/11/2008 - 19:39

El tema dels abonaments, és molt seriós. La Junta ha enganyat a molta gent per fer-se soci, posar-la en una llista d'espera, i quan es produeixen baixes, passen a una empresa de ticketing per explotar-les (ara ja n'hi han 10.000). Sabeu qui hi te accion

#5 Bronco, l´hOSPITALET, 14/11/2008 - 15:22

Josep i Jordi, si som culers, ens hem de respectar i no buscar els enemics a casa. Deixeu treballar, crec que la iniciativa presentada per Godall en nom de la junta referent al seient lliure i demes es molt interesant. Crec que el Godall es bon directiu.

#4 Josep, Masnou, 14/11/2008 - 10:54

penso com el jordi de sant boi. laporta desvia atenció i calers cap on li convé. Barça si, laporta no. No em cal pendre res per opinar delclub que soc soci des de fa 28 anys

#3 Agustí, Manresa, 14/11/2008 - 09:46

Jordi, de Sant Boi, què et prens ? Hi ha llocs on et podran ajudar.

#2 Jordi, Sant Boi, 13/11/2008 - 22:04

El que es més trist de tot això es que el club està pagant, amb els diners dels socis, a alguns opinants d'aquesta web, com en aquest cas el campaner, per a defensar la seva gestió. Un exemple de malversació dels calers del club en benefici propi.