Publicitat
Esports · 6 de Febrer de 2012. 00:30h.

La mare d'Arantxa al·lega que el seu marit va patir càncer i té Alzheimer

"És clar que vam fracassar amb la nostra filla"

La mare d'Arantxa al·lega que el seu marit va patir càncer i té Alzheimer

Els pares d'Arantxa, en una foto d'arxiu

Marisa Vicario, mare de l'extennista Arantxa Sánchez Vicario, ha contestat en un comunicat les acusacions que fa la seva filla en un llibre de memòries. "Ho vam intentar fer el millor que vam poder. És clar que vam fracassar amb ella. A qui més vam donar, resulta que -fets els 40- s'adona que tot en la seva vida és per culpa nostra. Ens acusa de deixar-la arruïnada, de prendre-li tot, amb una rancúnia i resentiment dignes del pitjor dels enemics", ha assenyalat.

La mare de la capitana de l'equip espanyol de la Copa Federació ha remarcat que "amb enorme sorpresa, i gran dolor, vaig contastar que la nostra filla Arantxa havia donat un pas més en la seva voluntat de fer-nos mal i humiliar-nos".

Vicario ha explicat que el seu marit, Emilio, "delicat del cor", va ser diagnosticat fa uns dos anys d'"un càncer duríssim de budells" i que fa any i mig li van diagnosticar Alzheimer. En tot aquest temps, els pares d'Arantxa no han rebut "ni un, com esteu?", segons la seva mare.

"Ara ens arriba la notícia que sortirà a la llum un llibre d'Arantxa atacant, sembla, la família i minvant la nostra moral. Això sí que és dur, no el càncer o l'Alzheimer, res pot fer més mal a uns pares que el seu fill els acusi de tots els seus mals. És inexplicable el dolor que sentim, el nus a l'estòmac que conviu amb nosaltres", ha reblat.

"Nosaltres vam viure 20 anys per i per a ella. Ho vam deixar tot de costat i vam hipotecar la nostra vida i el nostre matrimoni. Jo la vaig acompanyar personalment des que era molt petita a tots els tornejos, abandonant de fet el meu marit i els meus altres fills. Després, el meu marit va deixar la feina per acompanyar-la i ajudar-la", ha defensat.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#12 angel, cardediol, 08/02/2012 - 18:02

Que es foti la Arancha. ja es grandeta i sap manejar els quartos.

#10 Pep, Vic, 07/02/2012 - 15:23

Home si tens un fill al primer nivell mundial del tennis es evident que es millor dedicar-te profesionalment al fill que a la teva feina, perquè segurament guanyaras mes diners.

#9 maria, Bcn, 07/02/2012 - 14:47

Que aixequi el dit que digui que no te problemes amb la família.
Jo també podria fer un llibre i asseguro que seria....
els grans productors del cinema Americà voldrien fer la peli cula, però considero que no s'arreglen les coses d'aquesta manera ara si em paguen be, igual ho faig.
Cat a plorar!!

#8 JJ, BCN, 07/02/2012 - 11:38

La gran jugada de la familia Sanchez-Vicario sera que l' un per l 'altre, els diners han volat i per tant, no pagaran res del que han estafat. Com Millet, Urdangarin, i tants d' altres.

#7 Carles, Peníscola (La Sènia), 07/02/2012 - 11:23

N'Arantxa al igual que la resta de catalans ha estat robada per l'estat espanyol, però ella a més a més també ho ha estat presuntament pels seus pares. La diferència, és que ella durant molts anys ella va estar masoquistament i amb orgull mostrantant al canell la bandera dels que ens estan robant

#7.1 lluis, Barcelona, 07/02/2012 - 17:24

Dir xorrades entre dins la teva nómina???
a Castelló sou així tots???
q te a veure uan cosa amb l'altre????
QUIN PAIS
QUINA GENT

#7.2 Carles, Peníscola (Comarca de la Sènia), 08/02/2012 - 00:33

A en Lluís. Tu si que dius xorrades botiflerot! No estic a nòmina de ningú i el que dic és veritat: Espanya ens roba! I si et pica et rasques!

#7.3 Joan, bdn, 08/02/2012 - 12:56

No diguis tonteries. L'' arantxa pagava impostos a Andorra per no pagar a Espanya. Despres cobrava d'' espaya per la copa federacio. Una oportunista i estafadora....

#7.4 angel, cardedol, 08/02/2012 - 18:04

Perdoneu, es Arancha i no Arantxa, no? es que no ho se. el canell amb la de ECSpaña fa fastic.