Publicitat
Esports · 1 d'Abril de 2011. 20:17h.

"La meva etapa al Barça s'està acabant"

Guardiola diu que "al final un ha de saber quan les coses s'acaben"

"La meva etapa al Barça s'està acabant"

Guardiola, en una foto d'arxiu. (Foto: uefa.com)

L'entrenador del FC Barcelona, Josep Guardiola, ha dit en una entrevista a la RAI que "estic bé aquí, però crec que la meva etapa al Barça s'està acabant; no es pot estar molt de temps en un club com aquest. Aquest que acabem és el meu tercer any i el que ve sera el quart. I en quatre anys un club gran ha de ser valent".

El tècnic català ho ha justificat "perquè els jugadors es cansen d'un mateix. Un es cansa dels jugadors, també passa el mateix amb la premsa, veus les mateixes cares, les mateixes preguntes... sempre les mateixes coses".

I ha afegit que "al final un ha de saber quan les coses s'acaben. Ja em va passar com a jugador, que vaig veure que havia de marxar". Guardiola té contracte amb el Barça fins el 30 de juny del 2012.

El de Santpedor no concedeix entrevistes individuals però va fer una excepció amb la televisió pública italiana perquè el pacte era parlar sobre el centenari del Brescia, un dels equips on va jugar quan va deixar el Barça.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 Ramon, Barcelona, 02/04/2011 - 09:46

Rossell sí que ha motivat els jugadors, sí. Però els del Madrid.

#12 Gerard, Barna, 02/04/2011 - 04:20

No el trago el Rosell, però no és el moment de començar a fotre'ns mastegots com sempre. Queda la part més important de la temporada i molts possibles títols en joc(no heu pensat q està motivant els jugadors?). Ara no toca aquest debat. Quan acabi la temporda en parlem. Visca el Barça! (Sempre).

#11 Ramon, Barcelona, 02/04/2011 - 00:35

De moment el balanç de Josep Guardiola és per caure de cul. I espera. Però és absurd restar-li mèrits a Laporta obviant que amb l'altre entrenador del cercle virtuós també vam guanyar dues lligues, també vam guanyar la Champions i també vam jugar de meravella. Tant, tant, potser no, clar.

#10 Joan Besora, Lloret de Mar, 02/04/2011 - 00:16

Tots pensàbem q aquest impresentable del Rosell viuria almenys un parell d'anys de renda, per la tasca portada a terme per el Laporta.Malauradament és tant beneitó que ni això ha aconseguit. Deu meu aquest diari (La vanguardia)que n'arriba a ser de positiu en tots els aspectes per el pais veï.

#9 Gombau, Vidrà, 02/04/2011 - 00:07

Josep de Prats, per casualitat et cau bé el Rosell i li vàres donar més suport que La Vanguardia? I podria ser que el Laporta et caigui malament i et va agradar el vuit que li va fer el mateix diari quan va decidir dedicar-se a la política en una opció independentista? O dic per el que afirmes.