Publicitat
Esports · 11 de Setembre de 2008. 12:44h.

La polèmica de la Copa Catalunya no esquitxa a Laporta a la Diada

El Barça, aplaudit a l'ofrena floral

El FC Barcelona ha estat aplaudit quan els seus representants han fet l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova. El president Joan Laporta, i l'entrenador Josep Guardiola, han encapçalat la delegació blaugrana. El màxim dirigent barcelonista ha hagut d'escoltar, però, alguns crits aïllats de "Barça sí, Laporta no". Després, els espectadors que presenciaven l'acte han entonat el Cant del Barça, que ha estat seguit en algunes de les seves estrofes pel mateix Laporta. Després de l'ofrena, Laporta ha negat que el Barça incomplís cap pacte en el cas Garay, tal i com va afirmar el president de Cantàbria, Miguel Revilla.

Pel que fa a la polèmica sobre la Copa Catalunya, Laporta ha afirmat que el seu club fa "tot el possible i més" per Catalunya i per a promoure "la cultura del país" i que, en aquest sentit, té "la conciència tranquila". "Som l'equip que té més Copes de Catalunya i, amb un canvi de format, confio en que segueixi sent així". Hem de fer tots els esforços per trobar un format competitiu i que doni prestigi a la competició, la qual cosa passa perquè Barça i Espanyol puguin disposar dels seus millors jugadors", ha afegit Laporta.

Laporta, a la Diada
Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Josep, barcelona, 11/09/2008 - 22:35

Vec que com a franquista- Echevarria tens molts seguidors per aqui es ha dir de falsos caalans con tu. Centralisme,faxisme, viva españa, aixo es el Bar$a. Res mes.

#3 Albert, Cornella de Llobregat, 11/09/2008 - 13:21

Trankil Jan, ja hem vist que us la volen fer a mida. Per cert no fa falta que ens anomenis. L'Espanyol no mereix sortir de la teva boca. Botifler

#2 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA BLAUGRANA 1899., 11/09/2008 - 13:18

Seria sempre amb Joan Laporta que fa tant per a nosaltres .
Visca Joan Laporta
Visca Barça
Visca Catalunya lliure //*// .
MARC-SABATES.COM

#1 Pako, Santako, 11/09/2008 - 13:13

Es l'unic lloc on aplaudeixen a en Laporta... Fot el camp ja inepte!