Publicitat
Esports · 1 de Juliol de 2010. 20:46h.

La presidència d'honor de Cruyff, en suspens

La directiva de Rosell considera que és una figura no contemplada als estatuts

La presidència d'honor de Cruyff, en suspens

Cruyff i Laporta, a l'acte de traspàs de poders al FC Barcelona

La nova junta directiva del FC Barcelona ha deixat en suspens la presidència d'honor de Johan Cruyff ja que no està contemplada en els estatuts. El secretari i portaveu de l'òrgan rector del club, Toni Freixa, ha indicat que "hem hagut d'anar al llibre d'actes i la junta, al març de 2010, va prendre la decisió de fer-ho soci d'honor amb el rang de president d'honor, però segons l'article 16 dels estatuts, no es contempla la figura de president d'honor, només soci de mèrit. Proposarem a l'assemblea un canvi estatutari perquè si els socis així ho volen, existeixi aquesta figura".

"Començarem pel primer dels passos, que l'assemblea accepti un canvi estatutari perquè es crei aquesta figura, i el segon pas és que s'accepti el nomenament de Cruyff. No podem donar-li caràcter jurídic a un acord no contemplat. Però està clar que Cruyff és un mite del barcelonisme", ha afegit Freixa.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Potaroig, Tàrrega, 02/07/2010 - 18:45

Es com si hagés tornat Nuñez a presidir el Barça o pitjor Florentino, hem fet pas enrrera.... a veure quantes copes guanyarà Sandro, potser cap.
El soci s'ha equivocat i de molt.

#2 marc-sabates.com, REPUBLICA CATALANA DEL BARCA//*//, 02/07/2010 - 17:33

Visca Johan Cruyff gran president d ' honor.
Rosell ? sis copes sobre sis ?

#1 José Tomás, Bcn, 02/07/2010 - 12:33

Me parece una decisión totalmente coherente y acertada.