Publicitat
Esports · 27 de Novembre de 2009. 14:21h.

La revenda del Barça-Madrid, a més de 1.000 euros

Cinc vegades més que el preu màxim oficial

La revenda del Barça-Madrid, a més de 1.000 euros

Un cartell de revenda al Camp Nou

La revenda està funcionant a ple rendiment els dies previs al partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid que es disputa aquest proper diumenge a les set de la tarda. El fet que l'encontre tampoc es pugui veure en obert per televisió ha contribuït a que la demanda d'entrades sigui major que l'oferta. Per Internet, algunes pàgines ofereixen seients per al clàssic del futbol espanyol a un preu superior als mil euros.

Així, una cadira situada a la Tribuna 1a Graderia del Camp Nou es paga a 1.100 euros. Una entrada al Gol 2a Graderia (al darrere d'una porteria) costa 390 euros, el preu més barat que ofereix una web dedicada a la revenda.

A les parets de les instal·lacions del FC Barcelona, i fins i tot a les taquilles del Palau Blaugrana, els revendes han enganxat cartells on sol·liciten entrades o carnets de soci del Barça per fer després el seu negoci.

El FC Barcelona ha venut totes les entrades que tenia disponibles per aquest partit. D'aquí a l'inici de l'encontre, el Barça només posarà a la venda les entrades que els abonats del Camp Nou hagin alliberat previament. Els preus oficials fixats pel club anaven dels 75 euros als 225, per al públic, mentre que per als socis no abonats hi havia un descompte del 5%. La revenda està multiplicant per cinc els preus oficials.

Dos anuncis de revenda, a les taquilles del Palau Blaugrana

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Miguel Angel, Barcelona, 19/11/2010 - 10:59

¿Me ha parecido leer que los estafadores sólo hablan Español? Serás borrego, yo soy catalán y no tengo nada en contra de este, pero tampoco en contra del Español.
Tus palabras definen el tipo de personaje
que eres.
Gente como tú hacen peor Cataluña.

#2 pere, bcn, 27/11/2009 - 18:27

Aquest del cartellet és algú del Madrid o un estafador que vol fer revenda (els estafadors només usen el castellà).

#1 Lluís, Tortosa, 27/11/2009 - 15:14

Clar que sí. Suposo que tots els aficionats que aniran a veure el partit treballen. I si no demanaran a Zapatero més diners de prestació per poder-se pagar aquests capricis. La gent no aprèn.