Publicitat
Esports · 5 de Novembre de 2010. 11:48h.

'La Roja' tributa a Sud-àfrica per pagar menys impostos

Cada jugador va rebre 600.000 euros de prima per guanyar el Mundial

'La Roja' tributa a Sud-àfrica per pagar menys impostos

La selecció espanyola, després de guanyar el títol

La selecció espanyola de futbol tributarà a Sud-àfrica les primes del Mundial per estalviar impostos, segons informa El Confidencial. Després de guanyar el Mundial de futbol, cada jugador va guanyar 600.000 euros, però aquest pagament encara no s'ha fet efectiu, ja que els dirigents de la Federació i els jugadors han estudiat diverses alternatives en la manera i la forma del pagament.

Els internacionals espanyols s'han acollit a la possibilitat que hi ha al règim fiscal de tributar a Sud-àfrica i no fer-ho a Espanya. El conveni de doble imposició que existeix entre els dos països data de febrer de 2008, empara la decisió i la dóna un marc legal.

Com que el premi per un treball fet fora del territori espanyol, la llei preveu la possibilitat de tributar al país on es porta a terme l'exercici professional. La diferència és important, ja que al cotitzar al país de Mandela, la retenció del premi es queda en el 21% pel 43% que haurien de tributar a Espanya, el que suposarà un estalvi de 132.000 euros per a cada jugador.

En la passada Eurocopa, els internacionals espanyols també es van acollir a aquesta possibilitat. En aquest cas el premi el van rebre 'via Àustria', ja que la 'Roja' va disputar tots els partits en territori austríac. Com que és un país de la Unió Europea, també van poder acollir-se a no obligatorietat de declarar a Espanya.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 complejo de inferioridad indepe, bcn, 06/11/2010 - 22:24

Si La Roja mete goles, es por sus jugadores catalanes, pero si esos mismos jugadores tributan fuera, La Roja sólo es española??? es la típica reacción indepe de quienes sufren agudo complejo de inferioridad porque no son nació sino Cambra de Comerç

#24 Millet el Olvidado, bcn, 06/11/2010 - 22:18

Y al patriota català Millet, ya le habéis olvidado? y los tutlares de que quienes habían ganado el Mundial habían sido los jugadores catalanes de La Roja (la Vermella)? pues mira: son catalanes los que roban a catalanes, son jugadores catalanes los que no tributan en vuestra excelsa CAT:

#23 Joan, BARCELONA, 06/11/2010 - 20:19

Tots aquests patriotes que s´emboliquen amb la rojigualda poden triar quant volen tributar..
Als pàries treballadors que ens donguin pel sac.

Olé torero!

BIBASPAÑA !!!

#22 pagano, el masnou, 06/11/2010 - 20:04

el 18% de aques robatori, es nostre, fora gansters mesetaris que ens timen i a sobre diuen que som insolidaris.

#21 Astèrix, Un poblet que resisteix ara i sempre l\'invasor, 06/11/2010 - 17:35

No, si ja m'ho va dir un que hi enten: Els rics mai paguen.
I a aquests anem-los fent homenatges i donant-los premis.
I els pencaires apagar religiosament el tant per cent de sou que ens descompten cada mes.