Publicitat
Esports · 5 d'Agost de 2013. 10:13h.

"La Roser ha d'estar ben tranquil·la"

Ivan Tibau: "Ella ha actuat amb tot el respecte del món"

"La Roser ha d'estar ben tranquil·la"

Ivan Tibau, en una foto d'arxiu

El secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, ha censurat els insults que ha rebut la waterpolista Roser Tarragó, que ha hagut de tancar el seu compte de Twitter, on hi havia una estelada i ha lamentat que no es respecti "la llibertat d'expressió d'una persona a l'àmbit privat".

En una entrevista a El món a Rac-1, ha dit que "la Roser ha d'estar ben tranquil·la. Ella ha actuat amb tot el respecte del món, defensant els colors d'Espanya durant el campionat. Per quatre desmesurats que volen protestar de cara a la gent que té un sentiment independentista no n'hem de fer cas, hem de fer les coses bé i seguir endavant.

En aquest sentit, ha reiterat que "la Roser no ha fet mal a ningú" perquè "tothom és lliure de tenir una estelada al Twitter". "Són quatre descontrolats", ha sentenciat.

El responsable de l'esport de la Generalitat ha manifestat que "quan un esportista competeix a alt nivell, amb l'actual context polític, ha de moderar molt les paraules per no tenir problemes a l'hora de competir". 

"El meu consell és que la gent que ha de competir a alt nivell sigui prudent, però tothom ha de ser lliure d'expressar les seves idees. Política i esport no s'haurien de barrejar, però és inevitable", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#20 Oriol, Barcelona, 06/08/2013 - 23:27

"Política i esport no s'haurien de barrejar". Llavors a que es dedica el secretari general de l'esport?

Però ara que ho dius... Tens raó Ivan. Ni barreges política i esport ni fas de secretari general de l'esport. Felicitacions! Has fet bons a Pruna i Niubò. Sense dubtes passaràs a la història.

#19 alicantino, alicante ESPAÑA, 06/08/2013 - 10:29

Uyyyy.... El Muñeco Diabólico ataca de nuevo

#18 normal, Tortosa, 05/08/2013 - 21:06

La libertad no es comprometerse con algo y luego hacer algo que lo contradice. La libertad es elegir una opción y ser consecuente con TU elección.

#16 Pepe, Barcelona, 05/08/2013 - 16:45

Aquest Tibau és aquell que no dóna la cara després que en un stand de la Secretaria General de l'Esport es pengéssin estelades?

#16.1 Ictineo, Llofriu, 05/08/2013 - 21:22

Ese mismo !

#15 vramoneda, Sentmenat, 05/08/2013 - 14:55

Que la prudència no us faci traïdors!