Publicitat
Esports · 18 de Febrer de 2020. 10:22h.

La Ser contraataca

Publica proves que demostren la guerra bruta a les xarxes de l'empresa contractada pel Barça

La Ser contraataca

La Cadena Ser ha aportat documentació per demostrar que una empresa contractada pel Barça hauria estat publicant a les xarxes socials contra jugadors, mitjans de comunicació i possibles candidats a la presidència del club.

Els nous documents publicats al programa "El Larguero" demostrarien el lligam entre les empreses I3 Venture i Nicestream, que tenen el mateix administrador, la pàgina web respetodeporte.com, i un dels perfils de Facebook i Twitter (Respeto y Deporte) que han anat publicant missatges contraris a diferents elements de l'entorn blaugrana, com Víctor Font, Joan Laporta o Jaume Roures, però també Gerard Piqué, Xavi o Josep Guardiola. Els comptes mencionats en la investigació sumarien més de 175.000 seguidors. 

La Ser, a més, ha fet públic un informe de 36 pàgines enviat per Nicestream al Barça on es detallen els moviments dels mencionats comptes, adjuntant-hi informació de la seva activitat només a l'abast dels administradors.

En l'informe també hi ha un seguiment de l'activitat a les xarxes de diversos comptes que puguin ser elements influents dins el barcelonisme. En el dossier hi ha una anàlisi molt detallada de les mencions a la figura del president, Josep Maria Bartomeu. 

El Barça va admetre la seva relació contractual amb I3 Venture, però va limitar-la a la gestió de la reputació del club i al monitoratge de l'activitat relacionada amb l'entitat en els entorns digitals, i va afegir que si es demostra la vinculació d'I3 Ventures als comptes esmentats, rescindirà el contracte. La mateixa empresa també va negar en un comunicat que els comptes publicats fossin seus. 

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#4 Toni, Tabània, 18/02/2020 - 14:04

Y si solo fuera eso..... Algún día saldrá a la luz la campaña que durante años está pagando el Barça para desprestigiar al Real Madrid y al conjunto de España por el mundo. A saber de dónde salen tantas camisetas del Barça repartidas por todos los rincones del planeta!

#3 Bollycao, Samarkanda, 18/02/2020 - 12:57

Cuando llegue la lluvia, deberá arrastrar también a la SER, y a toda esa troupe de catalanófilos que pastorean por la capital del Reino. Tienen menos luces que un barco pirata

#2 Lepero, Barcelona/Tabarnia, 18/02/2020 - 11:58

Es evidente que el Barca es més que un club.

#2.1 Joan, BCN, 18/02/2020 - 12:39

Efectivament. Un puticlub.

#2.2 jordiet, bcn, 18/02/2020 - 12:55

Tens tota la raó es més que un club un grandissime puticlub... mira mai milord dit per el que hi ha a les ordalies del orinal.Quina vergonya ser cule, guanyant titols robant partit carrera partit... Ah pèr cert ester segur que els de e- noticies no ho publicaran , com sempre pero d'alguna manera o altra sortira..... a internet

#2.3 Joan del Bages, Manresa, 18/02/2020 - 22:20

No generalitzin ni insultin tant a un gran club. No sé si és més o menys que un club, però és el nostrat Barça, amb independència dels dirigents que patim. El Barça, amb els seus defectes, és una gran entitat esportiva per Barcelona, Catalunya i Espanya. I procurin a la vegada tenir un esperit més esportiu sense insultar. Viuran més i millor.

#2.4 pepe, andorra, 19/02/2020 - 13:14

el el farsa el q se insulta a si mismo al ponerse al servicio de causas politicas q son claramente xenofobas e hispanofobas. El farsa se acabo como entidad deportiva el dia q los politicos de CIU echaron a Nuñez para poner a un titere de los suyos. Y si gana titulos es por otras razones q las meramente deportivas. Ni el Madrid en tiempos de Franco.

#1 ElBarselono, TARRASA, 18/02/2020 - 10:40

VIVA EL PERIODISMO !! Uno de los grandes héroes en la historia de la humanidad reciente. Pedirá perdón Bartomeu tal como exigía él mismo a LaSer por mentir¿?! Novita, pilla una de esas pancartas que permites colocar en el CampNou, las que dicen que gran parte de la afición blaugrana es fascista, te la atas a la cabeza y para casa, no tornis !!!!