Publicitat
Esports · 13 de Novembre de 2008. 21:13h.

La USAP de Perpinyà presumeix de catalanitat

Abans del partit contra el Biarritz, festival de cançons tradicionals catalanes

La USAP de Perpinyà presumeix de catalanitat

Seguidors de l'USAP a les graderies de l'Aimé Giralt

La USAP, equip de rugbi de Perpinyà, aprofitarà el partit d'aquest dissabte contra el Biarritz a l'estadi Aimé Giralt per a acollir diversos actes on deixarà palesa la seva catalanitat. En col·laboració amb la Vila de Perpinyà, la cobla Mil·lenària animarà els moments previs al partit amb cançons tradicionals catalanes. El club de la Catalunya Nord ha indicat que "a les set, i abans que comenci la festa, tindrà lloc un veritable acte d'agermanament català ja que diversos clubs de rugbi de Catalunya Sud signaran l'acord de col·laboració amb la USAP". El president de la Federació Catalana de Rugbi, Xavier Canal, serà present a l'acte de signatura.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Paco Pil, Hojpitalé, 15/11/2008 - 14:30

És clar, Rosita, amb el teu monolingúisme castellà has anat al Roselló a preguntar a tothom... Ladra la blavera (que presumeix de castellanitat), luego cabalgamos.

#8 Martí, BCN, 14/11/2008 - 21:21

Tot això és molt bonic, pero aquí només li fem cas si guanya. Si !!. Ells se senten més catalans que francesos, se'ns dubte! jo ho he viscut, però aquí no ens diuen ni tant sols el resultat d'un partit, ni radio ni TV. Força USAP!!

#7 Dani Rovira, Lleida(Països Catalans), 14/11/2008 - 13:09

La USAP de Perpinyà, es més que un club.Com el Barça fa d'embaixador de la catalanitat, a diferents parts del nostre territoris ocupats per països opresors com Espanya i França.Endavant USAP!!!!!!!VISCA LA CATALUNYA NORD LLIURE!!!!!!

#6 Pep, Vic, 14/11/2008 - 11:36

rosa (valencia)
l'Usap es un dels millors clubs de Rugby i no els hi fa falta viure de subvencions. I si es volen buscar gent d'extrema dreta al Pis valencià per desgràcia ni hi molts maquillats de blaveros i valencianistes.

#5 Carls Puyol, Catalonia is not spain, 14/11/2008 - 10:23

Catalunya poc a poc es va despertant per molt qe no els hi agradi als unionistes de tota la vida, ja, ja, ja. Visca catalunya lliure!!!