Publicitat
Esports · 17 de Març de 2017. 20:01h.

L'Ajuntament de Badalona 'salva' la Penya

El consistori adquireix un equipament del club a canvi d’entrar al seu consell d’administració

L'Ajuntament de Badalona 'salva' la Penya

L'alcaldessa de Badalona amb Jordi Villacampa (foto: Ajuntament de Badalona)

L’Ajuntament de Badalona ha signat un acord amb la Penya amb l’objectiu de ‘salvar’ l’entitat i evitar la seva liquidació. El consistori adquireix un equipament esportiu que el Joventut té al barri badaloní del Mas-Ram. A canvi, l’Ajuntament entrarà en el consell d’administració del club i supervisarà la seva gestió.

El consistori badaloní diu que l’equipament que ha adquirit té un “alt interès com a bé públic”, un fet que assegura justifica la seva adquisició. Durant la presentació de l’acord, l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha avançat que s’està estudiant acords de patrocini amb altres administracions.

Sabater diu que “la Penya és un dels principals símbols i imatges que ajuden a projectar Badalona a Catalunya i al món”. “Una imatge positiva, de talent i esforç de superació” ha assegurat l’alcaldessa per explicar la importància del pacte”, ha reblat.

El president del Joventut, Jordi Villacampa, ha subratllat la importància d'un acord que ha qualificat d’”històric, en la mesura que marca un punt d'inflexió” en la trajectòria de l'entitat. Villacampa ha expressat el seu desig que tots els partits amb representació al consistori acabin sumant-se a una entesa que s'afegeix als altres acords que la societat ha tancat amb Hisenda i amb les entitats bancàries en les últimes setmanes.

12 Comentaris

Publicitat
#10 pepe.----, andorra, 20/03/2017 - 13:29

sencillamente, vergonzoso, si no tienen buenos gestores y han de cerrar, q cierren, q el resto no hemos de pagar la mala administración de una empresa privada. Corrupción de la buena, aunque tenga ropajes de corsario..digoooo, de legalidad...

#9 posì., ,, 18/03/2017 - 15:37

Antes de opinar prefiero que Toni Soler me indique que debo pensar,de una manera camuflada,en prensa o tv.Si uno mira el panorama de medios de comunicacion,colaboradores,polìticos.......la sombra de Soler es muy alargada no?

#8 pivot, bdn, 18/03/2017 - 14:53

que hagan un referendum o un proceso participativo como para los presupuestos para ver si los ciudadanos quieren tirar el dinero en un equipo de elitistas, de los Badalonins de Tota a Vida, o prefieren arreglar las calles o las instalaciones municipales.
Para favorecer a cuatro perjudican a 200.000 ciud

#7 pivot, bdn, 18/03/2017 - 13:47

On és l'interés general, més bé és l'interés de la penya. El llast de Badalona.

#6 Pedro, Badalona, 18/03/2017 - 11:15

Otro sablazo, uno más de muchos, de la "mafia" de la Penya al bolsillo de los badaloneses. No soy socio de la entidad, ni siquiera me interesa el baloncesto,¿por qué debo contribuir a sus sostén? Y como siempre, los políticos badaloneses de alfombra del club