Publicitat
Esports · 19 de Maig de 2010. 16:41h.

L'alternativa al projecte Foster

L'equip de Santi Salvat presenta una ampliació del Camp Nou per 90 milions

L'alternativa al projecte Foster

Martinetto, Medina, Mitjans i Llobet, durant la roda de premsa

La precandidatura de Santi Salvat ha presentat una alternativa al projecte Foster per a l'ampliació i remodelació del Camp Nou. L'arquitecte Juan Pablo Mitjans, fill de l'impulsor de l'estadi blaugrana, i que ha treballat en les diferents remodelacions fetes en els últims anys, ha assegurat que el cost d'aquest projecte suposaria una despesa d'entre "90 i 95 milions d'euros que es finançaria amb els nous seients".

Segons aquest estudi, el Camp Nou guanyaria 15.226 noves cadires, 3.440 a l'anella superior del recinte gràcies a la creació de quatre noves fileres. La resta, 12.086 cadires, es farien a l'actual tribuna. La intenció de Mitjans és aixecar el sostre de la tribuna principal i apujar-lo. També caldria remodelar tota la zona destinada als mitjans de comunicació, la qual cosa suposaria una pèrdua de 300 seients. Però en total la capacitat de l'Estadi augmentaria en aquests 15.226 abonats.

Mitjans, acompanyat per Jordi Medina, Miquel Llobet i Arianna Martinetto, ha rebut el suport de les associacions de veïns de les Corts presents a la conferència de premsa. Alfonso Huéscar, Joan Puente i Adela Agelet, en nom d'aquests col·lectius, han donat el seu vist-i-plau a aquesta remodelació que descarta la requalificació del Miniestadi per a la construcció de més de 1.600 pisos.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Carme, BCN, 21/05/2010 - 11:08

En una ciutat com Barcelona, amb el clima que té, cal tenir un estadi completament cobert?
No és una despesa extra i innecessària.
Una cosa és ampliar la capacitat pels socis sense seient, una altre és la que proposen altres.

#10 NO PELOTAZO, Catalunya, 20/05/2010 - 22:12

Soc del Barça i de la ciutat i no permetré que s'epeculi amb els equipaments que tanta falta fan a tots els ciutadans de barcelona.
NO A LA REQUALIFICACIÓ DEL MINIESTADI.
SI ALS EQUIPAMENTS: ESCOLES, RESIDENCIES PER A GENT GRAN, POLIESPORTIUS, BIBLIOTE

#9 Barrilet Còsmic, Barcelona, 20/05/2010 - 17:59

Quim, no em referia a aquest projecte en concret, que ja he legit que no pretenia cobrir l'estadi. Feia el comentari per altres projectes existents o futurs, a mode de reflexió, perquè prometre és fàcil...En tot cas gràcies per l'aclariment...

#8 ramon, barcelona-c, 19/05/2010 - 23:12

El posicionament de la associació de veins de les Corts no vol dir res de res està plena de madridistes i sobretot de espanyolistes que segurament si puguessin viurían a qualsevol lloc d'Espanya i no aquí. Que ja ens coneixem ! ! !

#7 Josep, Lleida, 19/05/2010 - 20:23

Si els quinquis dels veins(no tots es clar) sociates i anticulés veuen be la reforma, senyal que no és bona pel barça ni ens beneficia en res..Als socis que no som de barcelona ens la pela l\'opinio de la gent de les corts, només ens importa el barça.