Publicitat
Esports · 12 d'Abril de 2010. 12:08h.

Laporta acusa el tripartit d'estar "matant" Catalunya

El president del Barça acusa Sandro Rosell de "mentir" amb les comissions

Laporta acusa el tripartit d'estar "matant" Catalunya

Laporta, en una imatge d'arxiu

El president del Barça, Joan Laporta, ha manifestat, en una entrevista a RAC1, que "no tinc cap pressa, no prendré cap desició fins al final del meu mandat al Barça" sobre un futur polític. Tot i això, ha defensat la seva llibertat per pronunciar-se sobre fets polítics, ha denunciat que "el país està mancat d'autoestima" i ha lamentat que "sense tenir un Estat no ets ningú".

Preguntat pel tripartit, Laporta ha afirmat que "Catalunya ens l'estan matant, estem morint". "Catalunya no té cap poder a Espanya i això que som els que aguantem el govern d'Espanya", ha criticat.

També ha repetit que Sandro Rosell "va voler cobrar un 10% del traspàs de Ronaldinho". "M'ha sorprès la reacció del Sandro Rosell, hagués estat molt més honest dir que m'ho havia comentat, em va dir que el Chelsea oferia 100 milions i que hi havia una comissió del 10%".

"Em sobta que menteixi, m'ho va dir un cop a Madrid i un segon cop a Paris", ha dit Laporta, a més d'assegurar que "la nostra relació a partir d'aquell moment va canviar".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Francesc, Barcelona, 13/04/2010 - 13:29

Alexei, després ens queixem de corrupció. Si hi ha molts polítics corruptes, és que hi ha també molts ciutadans corruptes que toleren/ fan la vista grossa/ accepten la corrupció. Una ciutadania molt feble en conviccions bàsiques.

#7 Alexei, Barcelona, 12/04/2010 - 15:21

Jo amb un 1% de comissió ja em conformaria....

#6 Jan, bcn, 12/04/2010 - 14:33

Laporta 4 president!!!!!!!! que gran q ets Laporta!! has fet gran el Barsa i faras gran Catalunya!! espanols foteu el camp, Catalunya no es per vosaltres

#5 Manelet, Manresa, 12/04/2010 - 13:43

I té raó. No va pas mal.lament en Vuit anys hem anat cap enrera en tots els aspectes amb els fil.lials del PSOE a Catalunya i els seus palmeros, els catalanistes poltroners d´ER de Cat? i els ecopijoprogres d´ICV

#4 laporta the best President, Barcelona, 12/04/2010 - 13:27

El millor Barça de l'història i vindreu els Rossellistes a tocar els collons. En una país normal la junta continuista hauria de guanyar les eleccions de carrer. Què no li passi res a partir del 14 de juny al Barça.....