Publicitat
Esports · 17 de Novembre de 2009. 20:55h.

Laporta amenaça Giralt amb una querella

En resposta a l'escrit del promotor del vot de censura presentat a la Fiscalia

Laporta amenaça Giralt amb una querella

Laporta i Giralt, el dia de la votació de la moció de censura

El FC Barcelona ha emès un comunicat en el qual anuncia la presentació d'una querella criminal per part dels representants legals del club, del bufet Laporta&Arbós i de Mediapro, contra Oriol Giralt. El promotor del vot de censura havia presentat previament aquest dimarts pel matí un escrit davant la Fiscalia Anticorrupció en el qual denuncia Joan Laporta per uns suposats delictes "d'apropiació indeguda, administració deslleial i falsedat documental".

"Els representants legals del FC Barcelona, del bufet Laporta&Arbós i de Mediapro tenen preparada la denúncia que presentaran de manera immediata contra el senyor Oriol Giralt pels delictes d'acusació, denúncia falsa i calúmnies. A més, ja s’han iniciat els tràmits oportuns per a la personació de les parts davant de la Fiscalia Anticorrupció i per a la presentació de la corresponent querella criminal, amb independència d’altres mesures que, en l’àmbit penal, civil i associatiu, es puguin emprendre", indica el comunicat del FC Barcelona.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 no amenacis,, querella't, 20/11/2009 - 12:17

laporta no tens webs

#5 José Tomás, Bcn, 19/11/2009 - 18:03

El Traingle ha publicado copias de los contratos de Mediapro con el Barça y el Madrid, facturas de la empresa de Cruyff a Mediapro, el contrato entre Mediapro y la empresa de Cruyff y otros documentos y nadie se ha querellado y ahora si contra Giralt?

#4 Indi, Barcelona, 19/11/2009 - 15:03

Giralt es un soci que vol defensar els interessos del club, com es posible que el FCB es querelli contra ell? Laporta està manipulant i utilitzant el càrrec com li dona la gana. El Barça no pot querellar-se contra algú que intenta defensar-lo.

#3 pere, olot, 18/11/2009 - 16:25

Giralt deixens en pau i vesten al teu estadi cornella el prat que tots sabem que ets de l'español i tot i les teves patranyes no has aconseguit fotre el barça i tas de menjar el triblet am patates!! fot el camp de catalunya i deixens en pau, indesitjable

#3.1 Maria Gloria, Badalona, 24/05/2020 - 16:31

Tu desgraciat no disimulis, ets del Real Madrid

#2 Marius, Barcelona, 17/11/2009 - 22:06

Giralt, si tens proves, endavant. Des de fora sembla que tens tota la raó.