Publicitat
Esports · 17 de Març de 2021. 19:22h.

Laporta amplia la directiva pels avals

Entren quatre directius nous

Laporta amplia la directiva pels avals

El nou president de l'FC Barcelona, Joan Laporta, s'ha vist obligat a ampliar la junta directiva després de reunir l'aval necessari de 124 milions d'euros i tenir el vist-i-plau de la LFP. La nova junta pateix la marxa d'un dels homes forts de la candidatura, Jaume Giró, però suma quatre nous membres.

Un d'ells serà el vicepresident d'Audax Renovables, Eduard Romeu, després que assumirà la vicepresidència econòmica de el club després que l'empresa catalana hagi estat clau per poder reunir la totalitat de l'aval.

També entrarà l'empresari Sisco Pujol que era l'elegit pel precandidat Jordi Farré per dirigir l'àrea institucional en cas que haguessin guanyat les eleccions. El tercer és Angel Riudalbàs, propietari de l'empresa de PAE, B&B Trends. El quart serà el també empresari Joan Soler, actual president del Vilafranca.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Marcial, Santa Coloma, 17/03/2021 - 20:12

Entre Audax Renovables y Roures asumen más del 50%. El primero se adjudica la vicepresidencia económica del club. El segundo veremos. Si no pide un cargo es que ya tiene a su hombre colocado. Con este bagaje y en esta directiva laporta acabará irremediablemente de chico de los recados y festejos.

#2.1 Sergi Sergio, Barcelona, 18/03/2021 - 13:46

El segundo se cobrara el aval multiplicado por 3 como minimo, el Roures siempre pasa factura.

#1 Luigi., Barcino, 17/03/2021 - 19:40

Poderoso caballero es don dinero.