Publicitat
Esports · 14 d'Octubre de 2009. 15:44h.

Laporta aparca de franc

El president del Barça fa servir una plaça d'aparcament de la Secretaria General de l'Esport

Laporta aparca de franc

L'Audi del president del Barça, a la secretaria general de l'Esport

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, fa servir una plaça d'aparcament de la Secretaria General de l'Esport quan va amb el seu cotxe per la zona de Diagonal-Plaça Francesc Macià. Segons han indicat a e-notícies fonts del departament dirigit per Anna Pruna, és habitual que Laporta aparqui el seu cotxe al pàrquing exterior de la Secretaria, al carrer Buenos Aires, cantonada Casanova, de Barcelona. A la cantonada de dalt, a la Diagonal, Laporta té el seu despatx professional. Al mateix carrer Buenos Aires, a uns vint metres del Museu Melcior Colet, seu de l'Esport català, hi ha un pàrquing públic de pagament.

El lloc on Laporta aparca està delimitat amb línies de color groc sobre l'asfalt i cons. A més, hi ha un senyal vertical on s'avisa que aquell aparcament és d'ús exclusiu de la Secretaria General de l'Esport.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 Pere, barcelona, 15/10/2009 - 16:24

Que pesats, amb el Laporta! Quina por us fa?

#40 Quico Ventalló, Terrassa, 15/10/2009 - 15:48

Laporta és com l\'usurer que compra la casa de l\'arruinat, així fa amb l\'Esquerra en fallida: assegura el sou de la cúpula i adquireix una plataforma per a la seva promoció personal

#39 Joan, bcn, 15/10/2009 - 11:00

Stop: Sabes lo que es la prevaricacion? pues eso ...

#38 Jordi B, Barcelona, 15/10/2009 - 10:41

Si el president del Barça assisteix a un acte oficial a la secretaria de l'esport, cap problema en que aparqui allà, pero fer-ho cada dia per anar al seu despatx particular es un clar abus de poder i un clar gest antidemocràtic que ha de ser sancionat.

#37 stop, comunistes, 15/10/2009 - 10:08

a veure, comentaristes de pacotilla! hi ha unes places reservades per als cotxes institucionals, és normal, ésser polític o president del barça no és el mateix que quiosquer o peixater( amb tots els respectes) e-noticies, sou uns pamfletaris