Publicitat
Esports · 28 d'Octubre de 2008. 12:14h.

Laporta 'apunta' amb el dit a un advocat durant un judici

El president del Barça acusa el lletrat de voler "muntar un xou"

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, s'ha mostrat molest amb l'advocat del futbolista Raúl Baena, qui va deixar el Barça per fitxar per l'Espanyol, durant el judici realitzat al jutjat número 29 de Barcelona. El Barça reclama al jugador més de 3 milions d'euros d'indemnització al jugador per haver trencat el vincle laboral que els unia. L'advocat del futbolista, Felipe Izquierdo, li ha preguntat a Laporta sobre les clàusules de rescissió dels jugadors blaugrana. Segons Izquierdo, "li he fet una pregunta molt concreta sobre els jugadors que tenen unes clàusules milionàries. Ell ha dit que desconeixia tots aquests temes i jo el que dic és si ell presideix l'assemblea, i a totes les assemblees s'han de presentar unes memòries i uns balanços, doncs quantitats de tres milions... si es paguen o es deixen de cobrar ha de figurar i ell ho ha de saber. El que li he preguntat després és si les seves funcions són només representatives i per això viatjava. I res més. Ho ha entès malament, o no sé". En aquest moment, Laporta ha dit que "no estic aquí perquè se m'insulti; si comencem així anem malament".

Abans d'abandonar la sala de vistes del jutjat número 29, Laporta s'ha dirigit a la jutjessa i a l'advocat del futbolista, i tot estenent el dit índex de la mà dreta ha dit "lamentable el xou que vol muntar aquest senyor". El president del Barça ha donat la mà a Raúl Baena mentre li deia "que tinguis sort, chaval".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 la mano de un troll, barcelona, 30/10/2008 - 14:33

D'aixó es diu una perogrullada: un club de delinquents violents ha d'estar presidit per un altre delinquent que viu de la prepotència i de les amenaces. Llastima no trobar-lo un dia solet...

#52 CATALUNYA BLAUGRANA SABATES., Barcelona Nacio Catalana //*//, 29/10/2008 - 23:06

Confiança en Joan .
MARC-SABATES.COM

#51 LLOB, BCN, 29/10/2008 - 20:04

RAMON:
COMENÇES A SER PERILLOS.
QUE LA MAMA ET PORTI A DORMIR UNA ESTONA, EL TEU GRAU DE DEMENCIA AUGMENTA PERILLOSAMENT.

#50 avís per navegants, canguelis total, 29/10/2008 - 18:34

Baena, et creies que el precontracte ningú s´en recordaria, oi xating? aixó de signar dos contractes no està gens bè, ara et fots, un altre cop tu pensaras dos cops abans de signar res...un bon escarment pels altres que volen fugir desprès de signar

#49 Albert, Barcelona, 29/10/2008 - 16:32

Bronco, 3 milions €, ho trobas bé?? jo estic esperant una resposta de la Sra. Oranich fa setmanes i sembla que esta molt ocupada amb el noi del Marroc qu espero li vaig be. Vull dir, que ens preocupem de coses de fora, quan no es tracten les d'aqui.