Publicitat
Esports · 22 de Juny de 2009. 22:02h.

Laporta ataca els diaris 'Marca' i 'As'

"S'han passat tota la temporada parlant de canguelos i cagómetros"

Joan Laporta ha demanat els aficionats del FC Barcelona que recordin "cada dia" el triplet aconseguit aquesta temporada i ha criticat els diaris Marca i As, sense citar-los, perquè "s'han passat tota la temporada parlant de canguelos i cagómetros i ara resulta que només parlen dels altres (Reial Madrid)". A la presentació del llibre Joan Laporta, passió absoluta, escrit per Anton Maria Espadaler, el president del Barça ha incidit en què "no estaria malament que cada dia recordessin (els aficionats del Barça) que hem guanyat la Copa, la Lliga i la Champions" i tot seguit ha afegit que "també hi ha alguns que ara ens volen fer creure que ho estan gaudint i no és veritat tampoc. S'han passat tota la temporada parlant de canguelos i cagómetros i ara resulta que només parlen dels altres i volen que oblidem ràpidament el que hem aconseguit aquesta temporada. I jo crec que això seria una equivocació".

Laporta ha finalitzat el seu discurs demanant que els barcelonistes recordin el triplet i els ha animat a "reivindicar-ho i reiterar-ho fins on calgui perquè per molta bilis que deixin anar alguns no podran evitar que el Barça hagi guanyat la Copa, la Lliga i la Champions aquesta temporada, a més de set títols més, demostrant que és el millor club poliesportiu del món".

Laporta signa un llibre a un admirador
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 CAROD, Catalunya, 24/06/2009 - 03:08

Trisarna-1 Delapeñazo-2 i l'orinal mut.
Això si que va ser un triorgasme

#14 tritranquil, bcn, 23/06/2009 - 19:40

2-6,Toma cagaleras!!!!

#13 francesc macià, LLEIDA CAPITAL, 23/06/2009 - 14:39

ja ha sortit del forat el camperol decimonònic de lleida amb el seu missatge carlí.En contes dintentar salvar lequip de la teva terra, thas venut a la multinacional babaugrana.Quin tros de talibà indocumentat i sectari,fot el camp de la Terra Ferma JA.

#12 as/marca = tbeo, Lleida, 23/06/2009 - 14:20

Va pericos,xarnegos i altres anticatalans no bordeu tan..Sempre hos quedarà el marca,l'as,l'acb, la razon.. i el rècord de vendes a Catalunya, el blanc i blau que no deu arribar ni a 100 lectors jjjajasjasj Pericos xarnegos no sou catalans!

#11 Fran, Llinars, 23/06/2009 - 14:12

En Jan Laporta,pot ser cegat x sr el"caudillo"d Cat,no s´ha donat d q l´Sporc o Mundo Vomitivo estan ajupits i amb el cap vasculant a tot el q sigui cule.No es el mateix petit Napoleo?Quan treuras la nova linea de pret-a-porter amb marca Laportashion?